İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Özel Güvenlik Silahsızdan Silahlıya Geçmek

14 Ekim 2023 14:27

Öncelikle benim sıkıntım Haziran ayında silahsız dan silahlıya yükseltmek. Kimlik kartımı kursa yazıldım. Sonra yazılı atışlarda başarılı şekilde tamamladım. Sertifika silahlı olarak çıktı hak kazandım sonra yapılacak evrak bölümünde sağlık kurulu raporu bütün tetikleri yaptırdım 2019 'da geçmişte olan bir hastalık yüzünden şu an üzerimde olmayan güncel devam eden bir şey yoktur. Olsaydı 4 yıl içerisinde yine sıkıntımı anlatıp randevu alırdım obsesif kompulsif bozukluk tanısı yüzünden bana silahlı güvenlik kimlik kartı vermiyorlar.

İtiraz olarak başvurusu yaptım bir şey değişir mi bilmiyorum yine sonuç olarak diğer hastane heyet günü psikolojik bir sıkıntı yok çıkabilir deyip çıkıyorum 10 gün sonra e devletten düşer birkaç güne düştü olumsuz oldu silahsız çalışabilir diye şu an 2020 'de pandemi patladı Ocak 8 'inde doktora gittim bu ilacı artık bırakabilir miyim diye iyi olduğumu söyledim sadece bu doktor da iyi isen iyi his ediyorsan kendini bırakabilirsin dedi. Bıraktık. Benim haberim yok 9 Ocak'ta benden habersiz rapor düzenleniyor neymiş pandemi yüzünden raporlar otomatik yenilenmiş bana mesaj şekilde düştü hiçbir şekilde haberim olmadı bugün öğrendim. Hala beni sistemde ilaç alıyor tedavi görünüyor sayılıyor sanki bilip saklıyormuşum gibi davrandılar bana. Bende bitti sanıyorum devlet uzatıyor raporun süresini 4 yıldır ben tedavi görmüyorum ilaç almıyorum SGK dokunmalarımı ilaç almadığımı kanıtlayacağım itiraz edip.

Sinem
Sinem

Merhabalar heyet raporu olumsuz çıksa heyetteki doktorlar söylüyormu yoksa e devletimi düşüyor olumsuz diye

Uniq sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Heyet Sonuç Sorunu

23 Ağustos 2024 01:53
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 18:34