İstanbul Dolgu Botox Medikal Estetik Uygulamasından Kaynaklanan Mağduriyet

09 Mart 2024 20:03

Dr. S**** A****** tarafından mağdur edildim. Yaklaşık iki ay önce botox yaptırmak için kendisine gitmiştim. Botox, 15 gün sonra kontrol randevusuna gittiğimde ufak dokunuşlar yapıldığı halde alnım hariç tutmadı ve göz kapaklarım düştü. Bu sırada fotoğrafımı çekip asistanına yolladım. Felçli annemle ilgilenmem gerektiğini ve Mart ayı başında gelebileceğimi söyledim. Göz makyajı yapamıyor ve bulanık görüyordum. YouTube.com'dan göz kapağı düşüklüğü ile ilgili yoga hareketleri bulup uyguladım ve biraz etkili oldu. Dr. A******'in daveti üzerine gittiğimde ise hiçbir işlem yapmadı ve şakaklarıma dolgu yapabileceğini söyledi. Ben dolgu istemediğimi belirttim. Peki, neden beni davet etti? Neden dört saat yol gidip gelmek ve trafikte zaman harcamak zorunda kaldım? Bu gibi komplikasyonların nedeninin kesinlikle uygulama hatası olduğunu öğrendim. Dolgu işlemi de ücretliymiş. Bu durum etik değil, Dr. A******. Ben ücret iadesi talep etmedim. Ancak aslında ücretsiz telafi yapılması ya da ücret iadesi yapılması gerekiyordu. Hasta memnuniyetinin önemli olması gerektiğini düşünüyorum. Instagram ve diğer sosyal medya platformlarındaki reklamlar yeterli değil. Olumsuz yorumları yeni okudum ve benim için en doğru yorumlar bunlar. Ben de kendi yorumumu sitelerine ekliyorum.

Aybike
Aybike

Hanımefendi bizde bahsettiğiniz isimde bir doktor çalışmıyor ve hiçbir zaman çalışmadı... Önce işlemi hangi klikte yaptırdığınızdan emin olun ondan sonra yorum yapın

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tutumu Nedeniyle Memnuniyetsizlik

24 Haziran 2025 17:54