03 Ekim 2024 18:58

Öncelikle İSKİ'nin kendi hatası. Ben buraya taşınalı 1 yılı geçmiş durumda ve su abonelik başvurusu için İSKİ'ye gittim. Beni daire 2'ye kaydetmişler ve bana hep daire 2'nin su faturası geliyordu. Hep üst kat komşunun faturasını ödedim, kendi faturam gelmiyordu ve defalarca İSKİ'ye şikayet oluşturdum, gittim söyledim. İlgileneceğiz dediler ve aradan 8 ay geçtikten sonra geldiler, evime su kesmeye. Kaçak su kullanıyorsunuz diye geldiler, sonra durumu izah ettim. 'Pardon, bizim hatamız' dediler. Düzelteceğiz dediler, 2 ay sonra geldiler, sonra bana 4 bin 312 TL fatura getirdiler. Altta attığım fotoğrafa bakarsanız üzerime iki tane abone sayaç numarası mevcut. Ben üst kat komşunun faturasını öderken benimki gelmiyordu. Ben bu faturayı ödemem, bu İSKİ'nin hatası.

Veyis
Veyis
03 Ekim 2024 18:45

Ve Bana makbuz gönderdiklerini ve ödediğim fatuların dekontlarını istediklerini bunu bir makbuz olarak bana ilettiklerini söylemişler fakat bana ne bir cevap ne bir makbuz ne bir mektup hiçbir şey gelmedi gelse zaten ilgilenirdim hemen ben şikayet ettikten sonra bana yanıt olarak bütün ödediğim faturaların makbuzunu istiyorlar şimdiye kadar neredeydiniz hiç akıl ede biliyor musunuz ben o dekontları nereden nasıl buşucam kesinlikle iskinin kendi hatası ben bu kadar parayı ödemem üst katınkini o kadar ödedim

08 Ekim 2024 17:07 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63067560439 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-63067560439 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Yanlış Sayaca Bakıp Başkasının Faturasını Ödetiyor.

08 Ağustos 2024 10:33

11 Eylül 2024 11:48