Merih sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 13:28

(Abonelik No: 820514016) Oturduğum evde ayda ortalama 3-5 metreküp su tüketimim oluyor. Son gelen faturaya göre bir ay içerisinde 18 metreküp su kullanmışım (Ekim: 3 metreküp - 62 TL / Kasım: 18 metreküp - 422 TL). Tek yaşayan bir insanım ve bu kadar suyu kullanmam gerçekten mümkün değil. İSKİ'yi arayıp bilgi almak ve sorun bildirmek istediğimde sayaç ile faturamı karşılaştırıp tutar doğru şeklinde manasız bir bilgi veriyorlar. Fatura ve sayaç kendi içinde zaten tutarlı. Benim esas sıkıntım, faturadaki tutar değil, sayacın çok hızlı ilerleyerek kullanmadığım bir miktarı göstermesi. Sayacın son okunduğu günden (01/12/2023) bugüne (06/12/2023) bile 3 metreküp su tüketimi olmuş. Bir ayda kullandığım suyu 5 günde tüketmemin imkanı yok, kaldı ki gün içerisinde evde bile olmuyorum. Yetkililer konuyla ilgili hiçbir destek sağlamıyor, 'belki' yeni bir sayaç takılabileceğini fakat o sayaç da mevcut sayaç kadar hızlı ilerlemezse ücretinin tarafımdan tahsil edileceğini belirttiler. Zaten mağdur durumdayken, üzerine bir çözüm sağlamak yerine beni daha da mağdur ediyorlar. Bir gece içerisinde bile sayaç neredeyse 1 metreküp ilerledi. Sayaçta bozukluk ya da kaçak gibi bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Sorunun saptanabilmesi için en kısa sürede ekiplerin yönlendirilmesini, akabinde tarafıma fazla yansıtılan tüketim ve ödeme tutarının telafisini talep ediyorum.

06 Aralık 2023 17:51 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59060730708 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 22:10
İSKİ - Yüksek Tutarlı Fatura
Mustafa sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 09:12
"Önceki ay olmasa da bu ay için yapmış olduğum başvuruya istinaden gerekli düzeltme yapıldı. Teşekkür ederim."

23 Kasım 2023 22:14
İSKİ Yüksek Fatura