İBB Sosyal Yardım Kartım Neden İptal Edildi?

İBB sosyal yardım kartım vardı, 6 yıldır kullanıyorum. Geçen hafta evime geldiler ve durumumda hiçbir değişiklik olmadığı halde kartımı iptal ettiler. Neden kapattıklarını bilmiyorum. Üç okuyan çocuğum var, evde tek eşim çalışıyor. Kartımın açılmasını istiyorum.

26 Aralık 2024 14:47

Merhaba, benim İBB sosyal yardım kartım vardı 6 yıldır kullanıyorum geçen hafta evime geldiler İBB den ve durumumda hiçbir değişiklik olmadığı halde kartımı iptal ettiler neden kapatıklarını bilmiyorum 3 okuyan çocuğum var evde tek eşim çalışıyor kartım açılmasını istiyorum

25 Aralık 2024 14:26 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Şikayetvar paneli üzerinden iletmiş olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. İşleme alınması için TCKN, doğum tarihiniz gün/ay/yıl ,iletişim ve mail adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Gerekli bilgiler için 25.12.2024 tarihinde arama yapılmış olup, tarafınıza ulaşılamadığı için kaydınız alınamamıştır. Talep edilen bilgiler ile başvurunuzu yenilemeniz rica olunur.

Hazal
26 Aralık 2024 14:54

Merhaba dün 153 tarafından arandım fakat hastanede olduğum için cevap veremedim mesaj da tekrar başvuru yapmam gerektiğini yazılmış fakat hiçbir şekilde başvuru yapamıyorum yardımcı olun lütfen

Hazal
9 Ocak 2025 15:49

Kriterlere uygun değilmişim 6 yıldır uygun du şimdi mi uygun değilmişim durumumda değişen bir şey olmadı

İbb kartımı kapamak nedir 5 yıldır kullanıyorum hem ciddi hastalık sorunlarım var eşim vefat etmiş evim kira dul maaşıyla geçiniyorum yazıklar olsun bir de size oy veriyorum arıyorsunuz durumu anlatıyorum bayram bayram kapatıyorsunuz yazıklar olsun bu ellerle Sedef hastasıyım temizliğe gidemiyorum bile 😢

Eki aç

İptal Edilen Sosyal Yardım Kartı Mağduriyeti

Merhabalar, aldığım İBB sosyal yardım kartı iptal edilmiş ve bu konuda hiçbir şekilde tarafıma bilgilendirme yapılmadı. ...

Sosyal Yardım Kartım İptal Edildi, Mağduriyet Yaşıyorum

İBB sosyal yardim kartımı iptal etmiş bende 3 seneden beri kullanıyorum tam iyi biraz zam yaptılar derken kartımın iptal...

İBB Yardım Kartım İptal Edildi, Mağdurum!

2 senedir neredeyse kullandığım İBB yardım kartım iptal edilmiş. Benim 3 çocuğum var, eşim çalışmıyor, yevmiyede çalışıy...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk SütBozuk Çıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı