İBB Kariyer İn Hiçbir İş Başvurusuna Geri Dönüş Sağlamaması

10 Haziran 2024 16:48

4 senedir işsizim ve 4 senedir İBB Kariyer ve diğer iştiraklerinden iş başvurusu yapıyorum fakat asla ve asla geri dönüş alamıyorum. Herkesi mülakata çağıran İBB beni bir kere bile mülakata çağırmadı. Tek bir görüşme bile sağlanmadı. Genel başvurudan tutun İŞKUR üzerinden isper 'in alımlarına bile başvuru yaptım tek bir dönüş dahi almadım. Artık çok sıkıldım ve bıktım gerçekten. O kadar alım yapılırken ve ilan olurken hiçbirine bir kere bile dönüş yapmamak mülakata çağrılmamak insanın sinirine dokunuyor. Artık ciddi anlamda ilgilenilmesini istiyorum

11 Haziran 2024 12:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60967602575 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sinan
Sinan

1 senedir İBB kariyerden başvuru yapıyorum 5 aydır işsizim ve başkan Ekrem İmamoğlu'yla seçim döneminde söz almıştım ne arayan var ne soran var 5 ay oldu işsizim İBB kariyerden başvurularıma yanıt yok 153 şikayet hattına da kaç defa söyledim dönüş yapılacak diye kimse aramıyor

İBB İş Başvurularına Asla Geri Dönüş Yapmıyor

28 Haziran 2024 15:17
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

İBB Kariyer Üzerinden Yapılan Alımlarda Şeffaflık Ve İletişim Eksikliği

24 Temmuz 2025 15:56