İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kendi Evimin Önüne Aracımı Park Edemiyorum.

01 Ağustos 2024 22:49

Akşam işten geldim, kendi sokağımda boş yer buldum park edecektim dükkandan adam çıktı buraya mal gelecek ileriye park et dedi, ilerde de yer vardı sorun etmedim, bu sefer 2 m ilerdeki adam çıktı dükkandan, benim dükkanımın önüne park etme dedi. İş çıkışı ben neden sürekli park yeri aramak zorunda kalıyorum ki. Üstelik o sokak orada oturan herkesin. Herkes neden kendi kuralını koyuyor? Adamlarla kavga ettim sokak ortasında. Kendilerinde burası benim yerim deme hakkını nasıl görüyorlar? Hepimizin evinin önü var, ama hiç birimiz burası benimdir diyemez. Sokak boyunca fotoğraflar çektim en 6-7 dükkan kaldırımı ve dükkan önünü işgal etmiş ve duba koymuş park yapılamaz diye. Ben artık her gün aynı sorunu yaşamak istemiyorum. Yetkililerden bu gidişata bir dur denilmesi için destek rica ediyorum. İyi çalışmalar.

05 Ağustos 2024 14:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, "Konu hakkında işlem yapılabilmesi için detay bilgilere ihtiyaç bulunmaktadır tarafınız arandı fakat ulaşım sağlanamadı. Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir."

Canibek sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 09:37

03 Şubat 2024 09:07
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Sorunu Duba Üstüne Park Edilmesi
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Duba Koymak İstiyorum Otoparkın Önüne

25 Nisan 2024 02:21
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 11:12

17 Kasım 2023 02:48