İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Binamın Önündeki Ağaçları İzinsiz Kesildi Ve Kaldırımlar Tahrip Edildi

01 Ağustos 2024 19:41

İstanbul/Ümraniye, Şehzade Cad. Bakır Sok. No:15 te İkamet etmekteyim. Oturmuş olduğum binanın önündeki ağaçların izinsiz bir şekilde kesilmesi ve bu işlem esnasında kaldırımların zarar görmesi nedeniyle şikayetçiyim. Bu durum, çevremizdeki yeşil alanların azalmasına neden olmakla kalmamış, aynı zamanda yaya yollarının güvenliğini ve kullanım kolaylığını da olumsuz etkilemiştir. Kaldırımların mevcut hali, bebek arabaları ve engelli vatandaşlarımız için uygun bir eğim ve düzene sahip değildir. Bu durum, günlük yaşamımızı zorlaştırmakta ve güvenliğimizi tehlikeye sokmaktadır. Hem İBB Çözüm merkezine hem de Ümraniye Belediyesine yazdım lakin 1 aydan fazla süredir dönüş alamıyorum. Bu durumun çözülmesini istiyorum.

05 Ağustos 2024 13:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61919107926 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-61919107926 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

07 Kasım 2023 21:12

20 Mart 2024 19:09
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelli Araç Park İşkencesi
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelli Araç Park İşkencesi

Sosyal Yardım Başvurumun Sebepsiz Reddedilmesi Ve Temel İhtiyaçlarımı Karşılayamama

02 Ekim 2025 21:04
Yildiray sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 12:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri