İstanbul Aydın Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi

16 Eylül 2023 23:22

İstanbul Aydın Üniversitesi pedagojik formasyon eğitimine Asil listeden seçildim. Ayla Aygın isimli eğitim görevlisi bana eğitimlerin iki gün online, 2 gün yüz yüze olacağını söyledi ve stajın her iki dönemde de olacağını belirtti. Bütün üniversiteler tek dönem staj yaparken, bu uygulamaya karşı çıkınca stajı tek döneme düşürdüler. Ancak hala kaç gün eğitim vereceklerini belirleyememiş bir kurum, bütün üniversiteler dönemlik para alırken kendileri formasyon parasını bir bütün şeklinde alıyor. Insanların yüzüne bakarak iki gün online, 2 gün yüz yüze diyorlar, daha sonrasında YÖK'ü bahane ederek 'YÖK'ten izin yok, ancak bir gün online ders yapabiliriz' diyorlar. Ben kurumda çalışan bir öğretmenim, ödememi de yaptım, beni mağdur ediyorlar. Bana para verdiğime dahil imza atacaksın dediler, ama sözleşmeye imza attırdılar. O gün kurumda toplantım olduğu için sadece para verdiğime dair imza atıyorum zannederken, sözleşmeye imza attım. Her şeyi aceleye getiriyorlar, ama verecekleri eğitimi ders programını bir türlü açıklamıyorlar. Bu durum, bu ülkenin öğretmenine sıkıntıya sokmaktan başka bir şey değil. Şu anda başka bir üniversiteye formasyon başvurusunda bulundum, eğer paramı iade etmezlerse mahkeme yoluna başvuracağım. Asla programlı düzenli bir şekilde hareket etmiyorlar. 3 Ekim'de başlanacak olan eğitimin henüz ders programının belli olmaması, kurumun kalitesini belli ediyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi İAÜ Formasyon Sorunu

16 Ekim 2023 22:10
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

Üniversitede Disiplinsizlik Ve İletişim Sorunu

22 Ocak 2025 09:41
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 14:07
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Bildirilmeyen Staj Kabusu

05 Haziran 2023 16:49