İşler Kitabevi Eryaman İşler Kitap Satmıyor

24 Ağustos 2024 17:10

Eryaman İşler bayiniz 3'ten fazla kitap veremeyeceğini söylüyor ve kitap vermiyor. 7 tane kitap almak istiyoruz, yoldan geçerken ben alıyorum kitapları arkadaşlarıma ve kendime ama o kadar veremeyeceğini, 3 tane verebileceğini, kalanını 300 metre ileride Bilinçsel Kırtasiye'den alabileceğimizi söylüyor. Rafında en az 20 tane olan ürünü vermeyip ilerideki kırtasiyeden al diyor. Eğer bütün şubeler bu şekilde çalışıyorsa, artık öğrencileri, arkadaşlarımı ve öğretmenleri buralara yönlendirmeyeceğim. 300 metre ileride Bilinçsel var; hem ilgililer hem de sorun çözüyorlar. Üstelik sıradan bir çalışan sizi kovar gibi 'git oradan al' deyip 2. sınıf muamele yapmıyor. 3 tane verdiği kitabı da bırakıp yönlendirdiği gibi ilerideki Bilinçsel'den 7 yerine 22 tane branş kitabı alarak gayet güzel memnun olarak ayrıldım. Bu çalışanın yaptığı işler grubuna yakışıyor mu? Yoksa İşler bunun yapılmasını mı istiyor?

Sude sonuçtan hiç memnun değil

İşler Kitabevi İşler Kitapevi Eski Basım

09 Eylül 2024 13:32
İşler Kitabevi İşler Kitapevi Eski Basım

Sümeyra
31 Ekim 2023 14:45
Heval sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2025 20:25
Xx Xxx sonuçtan çok memnun

Xx Xxx
03 Mart 2024 16:29
"Konuyla ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkilisi benimle irtibata geçti. İlgili Mağaza ile görüşüleceği, gerekli uyarıların yapılacağı söylendi. İlgilerinden dolayı D&R Müşteri Hizmetlerine teşekkür ederim."