İşkur Destekli Eğitim Programları

Şeyma
17 Şubat 2023 16:06

Fenerbahçe Üniversitesinin Sistem ve Ağ Uzmanlığı İşkur destekli eğitim programına katıldım. Genel yedek sınavını Başarı ile geçtim. Mülakata davet edildim mülakatta çok iyi geçti. Sonrasında kurum benden İşkur'a gidip Meslek Danışmanımdan Kurs için uygunluk belgesi almamı istedi, uygunluk belgesini de aldım. Kurumda İşkur mülakat yapacaktı belgem ile beraber kuruma gittim kurum İşkur'un eğitimi askıya aldığını söyledi ve bu yüzden mülakatı yapamayacaklarını bildirdi. Yaşadığım ilçedeki İşkur'a gittim konu hakkında bilgi almak için bizim bu konuda bilgimiz yok size kurslar servisinin numarasını vereyim dediler kurslar servisini aradım meslek danışmanınız ile görüşmeniz gerek dediler meslek danışmanımı aradım kursu verecek kurumun bağlı olduğu ilçedeki İşkur ile görüşmem gerektiğini söyledi, orayı da aradım, İşkur kuruma denetim yapmış ve kursların verileceği sınıflar boş olduğundan dolayı kursu iptal etmiş askıya almamış. Eğitimin verileceği kurumu tekrar aradım eğitimi İşkur iptal etmiş askıya almamış benim gibi mağdur olan varsa doğru bilgilendirme yaparsanız sevinirim diyerek kurumda bana İşkur bize iptal ettiğine dair bir belge evrak vs. Göndermedi o belgeyi beklediğimiz için bizde eğitimi askıya aldık dedi. Şimdi bu durumda mağdur kim ve benim muhatabım kimdir çözebilmiş değilim. İşini hakkı ile yapan insanlar maalesef sahada değiller olan bize oluyor. Çok bir şey istememiştim aslında tek isteğim yeni bir şeyler öğrenmekti emeği geçen herkese teşekkür ederim.

profile profile profile

Kaan
Kaan

Bende aynı durumdan mağdurum. Kurum tarafından herhangi bir geri dönüş aldınız mı?

Batuhan

Yok İşkur sonlandırmış anlaşmaları kurum bir şey yapamaz artık bu saatten sonra BAU'yu tercih etmediğim için pişmanım maalesef

Batuhan

Ben de aynı şekilde beklemedeyim Şeyma hanım

İŞKUR Kategorileri