Jale sonuçtan hiç memnun değil

Işık Diş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmetten Memnun Kalmama

08 Haziran 2024 15:54

01.06.2024 tarihinde özel ışık diş sağlığı kliniğinde muayene oldum. 2 doktorla da konuştum süreç bana anlatıldı. İşlemlere onay verdim. Yapılacak tedavi işlemlerine ilişkin ödemeyi tek çekim (11.250 TL) gerçekleştirdim. Doktorla konuştum, işlemin yapılacağı günü ve saati teyitleştim, 08.06.2024 tarihinde yapılacaktı. Kliniğe geldim ancak nasıl oluyor ki adıma randevu oluşturulmadığını öğrendim. Ben bütün planlarımı bunun için iptal etmiştim, hafta içi çalıştığımı ancak hafta sonu gelebileceğimi belirtmeme rağmen hafta içi bir gün gelebilir misiniz diye teklif edildi. Gerçekten anlam veremiyorum. Nedense her şey ticarete dönüşmüş, insanlara verilen değer, müşteri memnuniyeti yok maalesef... Ödemeyi iptal etmek istedim, iadesini talep ettim, yönetim tarafına ileteceklerini söylediler, onaylandıktan sonra 15'inden 15 ine iade yapılabilir gibi bir açıklamada bulunuldu. Ben size ödemeyi tek çekim yaptım. Sizden de aynı şekilde tek kalemde iade istiyorum... Ve bir müşteri olarak sizden hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim.

11 Haziran 2024 20:11

01.06.2024 tarihinde özel ışık diş sağlığı kliniğine diş etimde yaşadığım sorun için gittim. Doktorla görüştüm beni diş Eti uzmanına yönlendirdi. Yapılacak tedavi işlemlerine ilişkin bilgi aldım ve kabul ettim. Doktorun yanında asistan da vardı. İşlemin yapılacağı gün ve saat (08.06.2024) konusunda da teyitleştik. Ardından hemen ödeme aşamasına geçildi. Ödemeyi tek çekim yaptım. 08.06.2024 tarihinde tekrar kliniğe geldim. Ancak adıma randevu oluşturulmadığını öğrendim. Plan ve programımı ona göre yapmıştım. Açıkçası güvenim sarsıldı. Yapılan ödemeye ilişkin iptal istedim. Bana yönetim tarafına bildireceklerini ilettiler. Yönetimden arandım iadenin 15 Temmuz itibariyle yapılacağı bilgisini aldım. Öncelikle bu saçma bir süreç. Ben size ödemeyi 1 haziranda yapmışken sizin bana 15 Temmuz yani 1 ayı geçkin bir sürede iade yapmanız kabul edilebilir bir durum değil. Sizlerden bir an önce paramın iadesini talep ediyorum. İade yapılmadığı takdirde yasal süreci başlatacağım. Bu arada yazdıklarımı okuyanlar tedavi süreci başlamadan ödeme yapmayın! Gerçekten mağdur ediliyorsunuz...

11 Haziran 2024 19:57

08 Haziran 2024 16:10

Bu arada iade yapılmadığı takdirde yasal süreci başlatacağım, bilginize

12 Haziran 2024 11:09

Arama yapılarak tarafıma bilgi aktarıldı. Dönüşünüz ve ilginiz için teşekkür ederim.

13 Haziran 2024 21:32

İade sürecinin hızlandırılmasını rica ediyorum.

16 Temmuz 2024 10:00

İade gerçekleşmedi, 15 Temmuz demiştiniz, bugün ayın 16'sı. Acil bilgi alabilir miyim?

20 Temmuz 2024 15:06

İadeyi hala alabilmiş değilim. Yasal sürece aykırı hareket edildiği için mahkeme yoluna müracaat edeceğim. Bu kurumun kesinlikle kapatılması gerekir. İnsanları oyalamaktan başka bir şeye yaramıyorlar. İnsanları mağdur ediyorlar.

16 Ocak 2025 11:50
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özel Marka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde İade Sorunu Ve Zorunlu Bağlılık

02 Ocak 2025 19:59
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Diş Levent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Özel Poliklinikte Bekleme Sorunu

10 Ağustos 2024 17:34
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Artuklu Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Hizmet Vermedi Ücret Aldı!

20 Şubat 2025 09:38
Birgul sonuçtan hiç memnun değil

Panorama Dental Klinik Eksik Tedavi Sonrası Aynı Diş İçin Yeniden Ücret Talebi Ve Mağduriyet

13 Haziran 2025 00:02