İrem Özdemir Yanlış Ürün Gönderip Değişim Yapmıyor

3 Haziran 2024 19:091.244

Instagram iremozdemiratalier sayfasından abiye elbise aldım, ayrıca ekstra para ödeyerek şalını da aldım. Gelen şal ve elbise arasında inanılmaz renk farkı var. Bana en uyumlu rengin gönderdiği renk olduğunu söyledi, fakat sonradan baktım ki elbise ile birebir uyumlu şal var. Değiştirmek istedim, ancak değişimi kabul etmedi. Kargoyu da ben ödeyeyim, değişim yapın dedim, yine değişim yapılmadı. Güvenli bir tüccar değil.

13 Eylül 2024 16:28

Firma sahibi olarak şikayetinize cevaben, aylar sonra değişim talebinde bulundunuz ve hiçbir firma bu talebi kabul etmez ayrıca siz ürünü satın aldığınızda stokta olan, herkese gönderdiğimiz en uygun renk şalı gönderdik. Bizim firmamız veya başka X firması adına şikayette bulunduğunuzda detaylı ve doğru şekilde Şikayette bulunmanızı rica ediyorum.

Hurremsaldiyari (Instagram) Mağdur Etmesi

11 Ağustos 2023 00:37238

Instagram üzerinden Hurremsaldiyari diye bir sayfada 2 tane şal sipariş ettik biri siyah biri lacivert sipariş oluşturur...

Hurremsaldiyari (İnstagram) Aldığım Şal Beklentimi Karşılamadı Ve İade Reddedildi

13 Mayıs 2024 22:15248

Instagram @hurremsaldiyari sayfasından şal satın aldım. Ancak alınan ürün, görsellerdeki ve videolardaki ile alakasızdı....