Yunus sonuçtan hiç memnun değil

İpragaz Ev Tüpü Gaz Kaçırıyor

15 Mart 2023 02:35

Erzurum ili Karaçoban ilçesinde bulunan İpragaz bayisinden 12 kiloluk ev tüpü aldım ancak tüpün contasının gaz kaçırması sebebiyle evimizin her yerini gaz kapladı. Durumu fark edip tüpe köpük testi yaptık ve ağız kısmında bulunan contadan gaz kaçırdığını anlayınca tüpü dışarı çıkardık. Bu durumu fark etmeseydik. Ufak çocuğuma, aileme bir şey olmuş olsaydı kim hesap verecek Durumu İpragaz yetkililerine bildirmek için 444 4 772 numaralı telefonu arayıp acil durum bildirmek için bekliyorum telefonu açan olmadı. Karaçoban ilçesinde bulunan işletme sahibini aradım onunda telefonu kapalıdır.

15 Mart 2023 09:38 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş.

15 Mart 2023 12:37

Sabah saat: 09:30 Karaçoban bayii gelip tüpü alacaklarını söyledi. Gelen yok, saat 12:00 de Erzurum bayi gelip alacağını böyleydi gene gelen yok. Karaçoban bayi ile aramdaki mesafe 800 metre bu kadar mı zor gelip tüpü almak. Saat:12:30 oldu hala gelen giden yok. Evde ne kahvaltı yapabiliyoruz ne yemek yiyebiliyoruz. İnsanları mağdur etmeyin lütfen. Tüpün gaz kaçırdığı video ekliyorum oradan incelersiniz.

16 Mart 2023 14:10

Değerli Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü ve tarafınıza dönüş yapılarak bilgi verildiği konusunda bildirim almış bulunuyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İpragaz A.Ş.

23 Mart 2023 10:46

İpragaz Erzurum bölge sorumlusu arayarak yardımcı oluyor. Ücret iadesi yapılması gerektiğini söyledi. Karaçoban bayinin ne özür dilemesi ne mağduriyet giderilmesi için çaba gösteriyor. Benim için İpragaz bitmiştir. Hiçbir tanıdığıma tavsiye etmeyeceğim. Benden almış olduğunuz yarım tüpümü getirin lütfen. Daha kaç kere mağdur edeceksiniz. Gün içerisinde tüpümü gönderin lütfen. Beni arayıp da rahatsızlık vermeyin rica ederim.

Hava sonucu yetersiz buldu

22 Mart 2025 17:53

09 Şubat 2025 12:30

İpragaz Tüp Değişiminde Yaşanan Mağduriyet

Gürcan
25 Şubat 2025 22:10
İpragaz Tüp Değişiminde Yaşanan Mağduriyet

İpragaz Kampanya İndiriminde Reklam Ve Gerçek Tutar Arasındaki Fark Güven Sarsıyor

Tuğçe
23 Aralık 2025 09:56
ipragaz-kampanya-indiriminde-reklam-ve-gercek-tutar-arasindaki-fark-guven-sarsiyor-2.jpg
ipragaz-kampanya-indiriminde-reklam-ve-gercek-tutar-arasindaki-fark-guven-sarsiyor-1.jpg