Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
29 Mart 2024 10:55

6 Ekim 2023 tarihinde w1483663553 sipariş numarası ile iPhone için magsafe özellikli mikro Dokuma siyah cüzdan siparişi verdim. 9 Ekim tarihinde ürün tarafıma ulaştı ve ürünü az kullanmama rağmen oldukça dikkatli kullandım. Ürün alındığından bugüne kadar geçen 5 aylık sürede ürünün rengi inanılmaz şekilde deforme oldu. Apple ile yaptığım görüşmede, bu durumun olabileceği ve yardımcı olamayacakları belirtildi. Apple ekosistemindeki her ürünü kullanan bir tüketici olarak bu durum, Apple kalitesinin ve ürünün arkasında durmayan bir ticaret anlayışına geçildiğini gösteriyor.
Ürünü kutusundan çıkarıp kullanmaya başladığınızda görseldeki hale çok çabuk geliyor. Benim yaşadığım olumsuz deneyimi başkalarının yaşamasını istemem. Apple, geçmişte her ürününün arkasında dururken, maalesef artık bu durumu sürdürmüyor, bu da gerçekten üzücü. Orijinal bir ürüne yüksek bir meblağ ödeyip mağdur olacağıma, daha düşük bir maliyetle alternatif bir ürün almayı tercih edebilirim. Apple firmasının bu kadar kalitesiz bir ürün sunması ve ardından durmaması kabul edilemez. Kendimi bu markanın uzun süreli bir kullanıcısı olarak ilk defa mağdur edilmiş hissediyorum ve bu durumdan dolayı çok rahatsızım.

profile profile

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
27 Kasım 2023 22:30
Akasya AVM iPhone Çalışanı İlgisizliği Ve Kılıf Mağduriyeti
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
24 Ekim 2024 18:38
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
18 Ocak 2024 14:31