Xahimardan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Beni Bul Uygulaması Ne İşe Yarar?

17 Eylül 2023 20:06

İPhone beni bul uygulaması hakkında şikayetim var. 14 Pro max telefonum çalındı, sonra polise gittim onlar biz araştırma yapacağız dediler. Sonra ben arkadaşımın telefonundan beni bul uygulamasını açıp çalınan telefonumun üzerine arkadaşımın telefon numarasını yazıp ekleyip kilitlemiş oldum, aradan iki gün geçtikten sonra İstanbul'da bir mahalle de Çevrimci olarak gözüktü sonra oraya yeni konumun göründüğü binanın önüne geldim.

Sonra polisi arayıp olan şeyleri anlattım ama polis gelip bizde arama emri yok hiçbir şey yapamıyoruz dediler. Sonra çok üzüntüyle geri döndük. Bir hafta boyunca konum hep o binayı gösteriyordu. Üç gün önce arkadaşımın telefonuna bir mesaj geldi ( Sn. Kullanıcı Kayıp iPhone 14 Pro Max bugün 17:22’de bulundu. Konumu görüntüle: www.lphonebul.com/14promax ). Mesaj böyleydi sonra bende onu tıkladım ve canlı konumuna erişmek için iCloud'umu yazdım ne yazık ki ondan itibaren beni bul uygulaması kapandı.

İPhone gibi böyle bir koskoca şirket neden Bu tür boşluklara neden izin veriliyor? Hiç anlamadım?

Benzer Şikayeti Var

Neyse ki seninkisi bulunmuş. Benimki bir haftadır kayıp. Hiçbir yerden herhangi bir dönüş yok

Xahimardan

Konumu bulundu ama telefonumu bulamadım ne yazık ki Sana da geçmiş olsun kardeşim

iPhone Kayıp/Çalıntı Olayı

20 Ekim 2023 05:01
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple'a Ulaşamıyorum, Telefonumu Bul Özelliği Çalışmıyor

Neslihan
19 Eylül 2023 01:07
Eren sonuçtan hiç memnun değil

İphone Kaybında Yetersiz Destek Ve Zaman Kaybı Yaşadım

17 Haziran 2025 04:52