Adnan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple Uluslararası Servis Desteği Türkiye'de Yok!

Adnan
01 Ekim 2024 12:27

Yurt dışında yaşıyorum, Amerika'dan aldığım iPhone 13 Pro max şarj olmuyordu, Bunun için Bağdat Caddesi Apple Store'dan randevu alıp gittim. Garanti süresi dolmuş ve yurt dışından alınmış ürünlere servis vermediklerini anlaşmalı oldukları servislere gitmem gerektiği söylendi. Bundan 10 yıl önce dünyanın herhangi bir noktasından aldığım Apple marka ürünü İstanbul'da tek bir resmi dükkanları olmasına rağmen, çok iyi (Amerika'daki gibi) servis alıyordum. 10 yıl sonra İstanbul'da 3 Apple Store olmasına rağmen ürün band farklılıkları vs gibi bahanelerle servis vermeyi reddediyorlar. Bu kabul edilemez bir durum. Çünkü Apple'ın teknik farklılıklar bahanesiyle tamir edemediği kendi ürününü, bir başka servis nasıl tamir edebilir? Bunu yurt içi daha fazla ürün satılsın ve ürün bedeli kadar vergi alınsın diye hükümetin baskısıyla mı yapıyorlar yoksa şirket olarak strateji mi değiştirdiler bilinmez ama kısacası Apple'ın evrensel lojistik ve servis ağ desteği artık yoktur. Başka ülkelerde hala olabilir ama en azından Türkiye'de şu an için olmadığı kesin. Yurt dışından ürün alanlar bir kez daha düşünsün, her yönden Türk vatandaşına verilen değer bu!

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Apple Türkiye'de Yurt Dışı İphone'a Ücretli Pil Değişimi Yapılamıyor

Emrah
26 Temmuz 2025 00:50
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
08 Eylül 2023 10:59
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
19 Ekim 2024 17:05
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Apple'ın Yurt Dışı Cihazlara Servis Vermemesi Hayal Kırıklığı Yarattı

Gökhan