Denise sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Saygısız Hizmet

04 Kasım 2024 21:11

İstediğim ürünle ilgili fotoğraf paylaştığım ve fiyat artı randevu aldığım halde; fiyatı tamamen farklı söylediler ve başka bir ürünün fiyatı verilmiş size söylenildi. Mağduriyete karşı hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Kalite bekliyordum ama Kadıköy'de alelade gittiğiniz bir kuaförden farklı değildi! Gerek beni karşılayan adamın merhaba demeden 'Siz yabancı mısınız? Gözleriniz lens mi?' gibi nahoş sözleri gerek bana randevu aldığım halde ayırılmayan zaman ve yanlış ürün.

Denise

Şirketinizin hatalarını (randevu oluşturmamak, yanlış ve eksik bilgi verilmesi) bir müşteriye yüklemeniz, profesyonellikten son derece uzak bir yaklaşımdır. Hizmet sektöründe çalışan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan biri olarak, bu tür durumlarda hataların müşteriye mal edilmemesi gerektiğini hem etik hem de hukuki açıdan çok iyi biliyorum. Şahsıma yapılan uygunsuz ve profesyonellikten uzak geri dönüş, yalnızca bu konuda ne kadar yetersiz bir yaklaşım sergilediğinizi değil, aynı zamanda kurumsal itibar açısından da ciddi eksikliklerinizi ortaya koymaktadır. Bu tarz bir tutumun hem müşteri hakları hem de yasal sorumluluklar çerçevesinde ciddi sonuçlar doğurabileceğini hatırlatırım.

Didem

2 farklı isimle sahte hesaplarla yazdığınız için kim olduğunuzu anlamamız mümkün değil. Ayrıca Kurumsal bir firma değil burası. %90 kadınların istihdam ettiği bir butik firma. Sahibi de benim! Türkiye'nin En büyük hastanelerinin prof. Doktorlarının hastalarına önerdiği binlerce hastayla ilgilenen ve asla saygısız, sevgisiz, kendini parasıyla bir şey zanneden müşteriye tahammülü olmayan bir işletme! Şimdi bu yazdıklarınızla profesyoneller uğraşacak zaten o zaman kendi denginizle muhatap olacaksınız üzülmeyin.

Didem

İlk önce kendi fotoğrafınızı ve isminizi yazın. Şirketimize oluşturduğunuz Herhangi bir randevunuz yok. Bu firma kanser tedavisi gören kadınlarımıza umut olan ve herkesin elini kolunu sallayarak geleceği bir yer değildir. Sizin şımarıklığınızı da kimse çekmek zorunda değildir. Kişisel mutsuzluğunu gittiği bütün firmalara yansıtan, kendi kalitesini yazdıklarıyla belli eden, İstanbul'un en prestijli Caddesi olan Bağdat caddesine ilk defa gelip Kadıköy'den başka bir yer bilmediğinden kendini şaşırmış, peruk firmasını kuaför zannetmiş bir kişiyi sineye çekeceğimizi zannetmeniz çok acı. Bütün Instagram konuşmalarımız ve kamera kayıtlarımız kayıt altında. İnsanları yanlış yönlendirdiğiniz, şirketimizi yalan ibarelerle karalamaya çalıştığınız için avukatlarımız sizinle ilgili suç duyurusunda bulunacaktır. İyi Günler

Denise

Öncelikle, yaşadığım kötü deneyimi dile getirmek ve diğer müşterilere bir rehber olması adına kişisel fikirlerimi paylaşmam, yasal olarak tamamen hakkım olan bir durumdur. Google değerlendirme platformu ve sosyal medya, tüketicilerin görüşlerini özgürce ifade edebildiği mecralardır. Yaptığım değerlendirmeler de tamamen kendi adıma ve şeffaf bir şekilde yapılmıştır. Tarafıma ilettiğiniz mesajın içerik tonu, hitap şekli ve kullandığınız ifadeler, hem profesyonel etik kurallara hem de saygıya aykırıdır. Müşteri geri bildirimlerini ele alış biçiminiz, yalnızca sizin şirket imajınızı zedeler. Özellikle şahsıma yönelik hakaret içeren bu ifadeler ve asılsız suçlamalar kabul edilemez niteliktedir. Ayrıca, hukuki bir bilgi eksikliğiyle tarafıma tehditte bulunmanız da oldukça üzücüdür. Değerlendirmelerde bulunmak, hiçbir şekilde yasal bir ihlal teşkil etmez. Tarafıma karşı böyle bir girişimde bulunmanız halinde, sizin bu tutumunuza karşı gerekli yasal haklarımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim.

Serhat
28 Haziran 2025 17:57
Hairplus Pişmanlığı

Platin Peruk Tarafından Mağdur Edildim!

29 Ağustos 2025 20:47