Perukhane Suzan Kuaför Kuaförden Alınan Saç Ürünleriyle İlgili Müşteri Memnuniyetsizliği

07 Ocak 2024 17:50

Kuaför S****'dan 4.100 liralık alışveriş yapmıştım; iki yan ve bir yarım ay çıtçıt almıştım. Gönderdikleri yarım ayı kendime uygun bulmadım ve iade etmek yerine üzerine para verip tek çıt yapılmasını istedim. Kabul ettiler fakat gönderdikleri saçın kalitesi düşüktü, çok seyrek ve tokaları paslıydı! İstediğim yoğunluğu da belirtmeme rağmen bu talebimi yerine getirmemişler ve sanki hata bende gibi bir durum oluştu. Yarım ay saçı beğenmemem hata olarak görüldü. Sanki bedava işlem yaptırıyormuşum gibi bir durum oluştu, halbuki ekstra ödeme yaptım. Bu şekilde mağdur oldum. Gerçekten üzücü. Firma sahibi beni dikkate almadı, satış temsilcisiyle görüşmemi söyledi ve görüştüğüm satış temsilcisi N****** Hanım ise beni anlamıyor, muhatap almıyor hatta beni şikayet etmekle tehdit ediyor. Haklı olduğum halde, sırf para için iadeyi kabul etmeyerek beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar. Bu firmadan alışveriş yapmanın mağduriyet yaratabileceğini belirtmek isterim çünkü vaat ettikleri hizmetleri yerine getirmiyorlar. Satış öncesi 'beğenmezseniz iade alırız' demelerine rağmen bu sözlerini tutmuyorlar.

Gul sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 12:55
Perukhane Suzan Kuaför Kuaför Hizmeti Ve Ürün Sorunu
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 15:12
Perukhane Suzan Kuaför Tül P**** Siparişinde Hayal Kırıklığı Ve İade Problemi
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Perukhane Suzan Kuaför S**** P**** Aldığım Tepelikte Saç Kalmadı Paramın İadesini İstiyorum

04 Eylül 2024 20:34

Perukhane Suzan Kuaför Yanlış Ağırlıkta Peruk ve İade Sorunu

07 Ocak 2025 17:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 11:34