11 Kasım 2023 13:18

Ctrader
Çok güvendiğim bir arkadaşım toplantı düzenleyip kendi kazandığı paralar olduğunu iddia ettiği dokümanlar gösterdi. Başta ve zaman içerisinde devamlı bu belgeleri gördük. Önce çok büyük ve kesin taahhütlerde bulunuldu. Sonra bir ay içinde ek hesabımdan, kredi çektirerek hesap tehlikede, önceki yatırdığınız da gider diyerek 5 bin küsur dolar para çektirdiler. Arkadaşıma ve verilen sözlere güvenimden dolayı durmadan para çekip gönderdim. Her seferinde ayrı şirketlerin ibanlarını verdiler. Sık sık bugün bin dolar yatırırsanız hesabınız güvende olur gibi sözlerle ek hesaplarımı ve kredileri sonuna kadar kullandım. En son dün akşam 30 bin yatırırsanız hesabınız güvende olur dediklerinde para çıkmayınca bir daha ulaşamadım. Bütün ses kayıtlarını, mesajları, zoom toplantılarını, paravan şirketlere gönderilen paraların dekontlarını sakladım. Hastaneye kaldırıldım, çok zarar gördüm. Hastanede polis çağrıldı. Maddi manevi bütün zararlarımın tanzim edilmesi için hukuki süreci izleyeceğim.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Ömer
Ömer

Beni aradılar uygulamayı indirdim indirirken bazı sözleşmeler vardı kimlik fotoğrafın ön yüzünü istediler bununla bir problem çıkar mı herhangi bir olabilir mi kimlik bilgisi

Hasip
Hasip

Kenan bey nasıl bir yol izlediniz

İsmail
İsmail

Bende mağdur oldum paranızı kurtarabildiniz mi

Hacer
Hacer

C traderbenimde paramı aldı. Önce 5000 dolarlık hesap açarsak çok avantajlı oluruz dediler. Sonra yatırım uzmanı ferit yağmurdereli tavsiyesiyle işlemler yaptım. Hesap sıfırlandı. Yanlış işlemler yaptırdı. Bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Sonra hesabı kuratmak için tekrar para istediler. 1000 dolar daha yatırdım. Her defasında farklı ibanlara para yatırttılar. Hesap tekrar açıldı. Tekrar yanlış bilinçli, yatırımcının para kaybetmesine yönelik işlemler açtırdı. Tam hesaptan para çekmek in gün belirledik. Hesap yine sıfırlandı. Şimdi de iletişim için kimseyi bulamıyorum. 6000 dolarım ı çaldılar resmen. Şikayetçiyim. Mağdur olanlar hep birlikte dava açabiliriz.

Kenan
Kenan

Ben dava açtım kazandım

Hakan
Hakan

Aynı durumları bende yaşadım Yoruma şikayetimi yazdım 17.000 dolarımı aldılar

Ahmet
Ahmet

Bende de farklı btrade isimle oldu bilgi almak için size ulaşabilirmiyim nasıl yol izlediniz

Şu anki platform isimleri Septrader

Işık

Biz diğer dolandırılanlarla birlikte savcılık sürecindeyiz. Siz de ihmal etmeyin. Aynı şirketse bize katılabilirsiniz. Daha önce birçoğu çökertilmiş. Proınvenstline ctrader idi daha önce, şimdi ctraderin ismini şikayetten sonra hemen değiştirdiler.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 03:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 14:59

Allianz Forex Mağdur Etti!

04 Nisan 2025 22:45
Allianz Forex Mağdur Etti!