İnternet Kutusu Telekom İnternet Bağlantısı Sürekli Gidiyor

27 Mart 2023 14:33

İnternet bağlantısı sürekli gidiyor. Son ay içerisinde haftada en az 3-4 defa bağlantım gidiyor. Evden çalışıyoruz. 1 senelik peşin ödeme yaptık zamlardan etkilenmemek için kampanya yaptıklarında. Ama o gün bu gündür ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne de online işlemler üzerinden destek taleplerine cevap geliyor. Sorunun acilen çözümünü bekliyorum.

28 Mart 2023 14:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Mart 2023 15:16

WhatsApp'tan sizlere defalarca ulaşmaya çalıştım. Fakat bot otomatik cevaplarla karşılık veriyor. Ve buna ek olarak müşteri hizmetlerinden de teknik desteğe bağlanmaya çalıştığımda tüm müşteri temsilcileri dolu diyor. Aranmak için 2'ye basın diyor, onu da defalarca yaptım ama hiçbir şekilde dönüş olmadı. Muhtemelen bu yukarıda yazdığınız metinde kopyala yapıştırla türetilmiş yapay SEKA ürünü bir cevaba benziyor. Umarım yazdıklarımıza firmanızda görev yapan gerçek bir kişi tarafından ilgi gösterilir.

28 Mart 2023 15:20

WhatsApp'tan sizlere defalarca ulaşmaya çalıştım. Fakat bot otomatik cevaplarla karşılık veriyor. Ve buna ek olarak müşteri hizmetlerinden de teknik desteğe bağlanmaya çalıştığımda tüm müşteri temsilcileri dolu diyor. Aranmak için 2'ye basın diyor, onu da defalarca yaptım ama hiçbir şekilde dönüş olmadı. Muhtemelen bu yukarıda yazdığınız metinde kopyala yapıştırla türetilmiş yapay zeka ürünü bir cevaba benziyor. Umarım yazdıklarımıza firmanızda görev yapan gerçek bir kişi tarafından ilgi gösterilir.

Emre sonuçtan çok memnun

Statik İp İçin Ek Ücret İsteniyor İnternet Hızım Düştü Çözüm Bekliyorum

25 Ağustos 2025 16:59
"Sorunun düzeltilmesinde etkin rol oynayan kilit isim adını zikretmeyeceğim zira sansür ediliyor. Ona çok teşekkür ederim."
statik-ip-icin-ek-ucret-isteniyor-internet-hizim-dustu-cozum-bekliyorum-3.jpg
statik-ip-icin-ek-ucret-isteniyor-internet-hizim-dustu-cozum-bekliyorum-2.jpg
statik-ip-icin-ek-ucret-isteniyor-internet-hizim-dustu-cozum-bekliyorum-1.jpg

İnternet Kutusu Telekom Kullanıcı Memnuniyetini Sıfıra İndirmiş Bir Cihaz Haline Gelmiş Durumda

11 Mart 11:00
internet-kutusu-telekom-kullanici-memnuniyetini-sifira-indirmis-bir-cihaz-haline-gelmis-durumda-2.jpg