Hasan sonuçtan çok memnun

Yeni Telefonla Instagram'a Giriş Çilesi

12 Ekim 2024 15:16
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yeni telefon aldım. Instagram hesabıma oturum açmak istedim fakat iki aydır dalga geçercesine bir kod mesajı, bir e-posta kod mesajı, bir SMS kod mesajı geliyor. Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz? Her kod girdiğimde kısır döngü, hep aynı mesaj: 'Bu hesabın sahibinin siz olduğuna emin olmanız gerekiyor.' Yolladıkları linkten giriş yapıyorum, yine aynı soru: 'Başka bir cihazdan giriş fark ettik, siz olduğunuza emin olmamız gerekiyor.' Yine link... Bu artık can sıkmaya başladı. Yeter yani, kendi hesabıma yeni telefonumdan giriş yapamıyorum. Hesap kilitli, link yolluyorlar ama açılmıyor. Bembeyaz ekran dakikalarca kalıyor. 😤😤

24 Ekim 2024 19:26

Bu Instagram işine gelen hesapları açık tutuyor gelmeyenleri kilitliyor sahte hesaplarla çekilişle cep telefonu satışı yapan sahte hesapları o kadar şikayet edilmesine rağmen hiç kapatmıyorlar ben sadece gezip gördüğüm tatil yerlerinde hatıralarımı paylaştığım halde aylardır hesabımı açmıyorlar hep aynı muhabbet dönüyor bu hesabın sahibi siz olduğunuza emin olmamız gerekiyor aynı laf

29 Ekim 2024 22:44

Sonunda tam vazgeçmişken selfie ile kimlik doğrulama ile hesabımın kilidi açıldı

02 Kasım 2024 21:52

Teşekkürler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Onay Kodu Gelmiyor
2 Takipçi
Hesabıma Giriş Yapamıyorum
4 Takipçi

Enes sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 23:59

25 Temmuz 2024 12:20
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesabıma Erişemiyorum, Telefon Doğrulama Sorunu Çözülmüyor

07 Ekim 2025 12:45