Instagram İfade Özgürlüğü Yapıyor

23 Eylül 2024 19:59

Instagram ifade özgürlüğümü kısıtlıyor. Devamlı 'askıya alındı' çıkıyor. İtiraz ediyorum. Hesabı doğruluyor, 'devam edersin' diyor, yazımı 5 gün kesiyor. Bu hak ihlalidir. İncelemede hakaret veya küfür olmadığı görülüyor. Doktora soru için yazıyı engelliyor. Instagram, ifade özgürlüğümü spam, küfür veya hakaret olmadığı halde kısıtlayamaz. Şikayetçiyim. Hesabımın normale dönmesini talep ediyorum hemen.

19 Aralık 2024 21:55

Instagram dan bir doktora soru sormam için, lütfen mesaj kutunuza bakabilir mısınız, sorusu ardından, hesabımı, askıya aldı, hemen müdahale edip hesabımı kurtardım, bu yazımda, spam küfür yasaklı kelime var mı? Ve bunu bana devamlı yasaklıyor, Bu durumda hesabımı aralık 22 kadar kullanamıyorum mağduriyet yasıyorum, şikayetçiyim acil yanlısı düzeltip hesabımı kullanıma açmalıdır,

21 Kasım 2024 15:51

Instagram iyice abarttı yasakları küfür hakaret fake hiçbir mesaj olmadan askıya alıyor ve mesaj yazma yasağı veriyor üstelik 4 gün gün doluyor hala açmıyor bizim de haklarımız var bizde Instagram şikayet şikayet ediyoruz, turk ce karakter okuyan sistem kurunuz bu etik değildir şikayet ciyim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi
Topluluk İhlali

Zozan sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 13:55
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 20:46
Instagram Askıya Alınan Hesaplar: Çözüm Bekleyen Mağduriyet
Ali sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2025 09:06
"Çok teşekkür ediyorum"
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 06:03
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesaplarım Haksız Yere Sürekli Askıya Alınıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

27 Mayıs 2025 22:07
Instagram Kategorileri