Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesap Açma Hatası

24 Eylül 2024 13:26

Instagram'da bugün hesap açmaya çalıştım. Açtım n son e postadan 6 haneli şifre istedi. Onu da girdim ama sistemde hata dedi ve beni sayfadan attı. Şimdi ne yeni hesap açabiliyorum aynı e posta üzerinden. Ne de açtığım hesaba giriş yapabiliyorum. Bana bu hatayı veriyor : "hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır: https://www.instagram.com/about/legal/terms/"

05 Ekim 2024 12:41

Sayın [Destek Ekibi], 23 Eylül 2024 tarihinde 22:00 ile 23:00 saatleri arasında [platform] üzerinde yeni bir hesap oluşturmaya çalışırken bir sorunla karşılaştım. ******@gmail.com e-posta adresini ve ***** takma adını kullandım. Maalesef internet bağlantısı sorunu nedeniyle şifreyi oluşturduktan sonra süreç kesintiye uğradı ve hesap sistemden kaldırılmış görünüyor. Tekrar kaydolmayı denediğimde bana bir e-posta gönderildiğini belirten bir bildirim aldım. Ancak giriş yapmaya çalıştığımda şu mesajı alıyorum: "Şartlarımızı ihlal ettiğiniz için hesabınız kapatıldı." Başarılı bir şekilde hesap oluşturabilmem için lütfen bu sorunu çözmemde bana yardımcı olabilir misiniz? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımla.

24 Eylül 2024 13:11

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapatıldı
3 Takipçi