Instagram Hesabımın Haksız Yere Kapatılması!

16 Aralık 2024 00:25

Sayın Instagram Yetkilileri,

(6***) isimli Instagram hesabımın kapatılmasıyla ilgili derin bir endişe duyuyorum ve bu konuda açıklık getirmek istiyorum. Hesabımın aklama olarak algılanması beni oldukça şaşırttı ve bu suçlamaların temelsiz olduğunu belirtmek istiyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki, Instagram hesabımı oluştururken ve kullanırken her zaman platformun kurallarına tamamen uydum. Hesabımı açarken gerçek bilgilerimi kullandım ve herhangi bir yasa dışı faaliyet veya suçlara karışmadım. Bu tür faaliyetlerle ilgili hiçbir niyetim olmadı.

16 Aralık 2024 23:30

Sayın Instagram Yetkilileri,

Öncelikle belirtmek isterim ki, Instagram hesabımı oluştururken ve kullanırken her zaman platformun kurallarına tamamen uydum. Hesabımı açarken gerçek bilgilerimi kullandım ve herhangi bir yasa dışı faaliyet veya ka aklama gibi suçlara karışmadım. Bu tür faaliyetlerle ilgili hiçbir niyetim olmadı.

Elif
Elif
16 Aralık 2024 20:54

Sayın Instagram Yetkilileri, (61leliff) İsimli Instagram hesabımın kapatılmasıyla ilgili derin bir endişe duyuyorum ve bu konuda açıklık getirmek istiyorum. Hesabımın aklama olarak algılanması beni oldukça şaşırttı ve bu suçlamaların temelsiz olduğunu belirtmek istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki, Instagram hesabımı oluştururken ve kullanırken her zaman platformun kurallarına tamamen uydum. Hesabımı açarken gerçek bilgilerimi kullandım ve herhangi bir yasa dışı faaliyet veya aklama gibi suçlara karışmadım. Bu tür faaliyetlerle ilgili hiçbir niyetim olmadı. Hesabımı kullanarak sadece kişisel içeriklerimi paylaştım ve platformda pozitif bir etki yaratmayı amaçladım. Sosyal medya hesabımın kapatılmasının benim için büyük bir dezavantaj olduğunu ve platformun sunduğu fırsatlardan mahrum kalmak istemediğimi belirtmek isterim. Hesabımın kapatılmasıyla ilgili yanlış anlamaların düzeltilmesi ve hesabımın yeniden açılmasını rica ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Asılsız İftira
11 Takipçi
Hesabım Kapatıldı
4 Takipçi

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesabım Haksız Yere Kapatıldı, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

11 Temmuz 2025 20:32
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 16:35
Eda sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 18:00

Batuhan