Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesabıma 1,3 Aydır Giremiyorum!

02 Ekim 2024 09:53

24.08.2024 tarihinde Instagram hesabımda 'challenge_required' yazısıyla karşılaştım. Bir anda hesabımdan attı. Beyaz ekran verdi ve o günden bugüne giriş yapamadım. Hesap duruyor, görüyorum. Takipçi eksiliyor, artıyor ama ben giriş yapamıyorum. Ayrıca bilgilerimi girince e-postama 6 rakamlı kod geleceği söyleniyordu, bekledim gelmedi. Az bekleyip yeni kod butonuna tıkladım, aynısı oldu.

Hiçbir türlü gelmiyor. Kimlik doğrulama kodunu 6 ile 8 haneli kodları seneler önce aldım, telefon formatlandığından durmuyor. Ayrıca web ve uygulama üzerinden bunu istediği için de giremiyorum. Aynı gün e-postayla Instagram'la iletişime geçtim. Yüz tanımlı selfie videosu gönderdim, beklemeye alındı. 3 gün sonra dönüş yapıldı.

İşleme alınmadı, kimliğiniz doğrulanmadı diye bir cevap geldi. Hesabımı geri istiyorum. Anılarım, arkadaşlarım hepsi orada kaldı. Bundan önceki abartısız 10 şikayetime dönüş yapılmadı. Silip açmak zorunda kaldım. Acilen ben ve benim gibi sıkıntı yaşayan kullanıcıların sesini duyun! Ig: w** e-posta: w**@hotmail.com

02 Ekim 2024 16:01

Yüz tanımlı selfie videoma aylar sonra ilk defa 8 haneli kod gönderildi sevinmiştim ama kısa sürdü sıkıntı; cihaz değiştirdiğimden bu kişi sizseniz belirli güvenlik ayarlarına erişemiyceksiniz cevabı geldi eski telefonumdan hesap bilgilerimi girince 6 haneli kod çıkıyor ve bir türlü gelmiyor 8 haneli kod kısmı görünmüyor web üzerinden denediğimdeyse 8 haneli kodu evet girebiliyorum fakat benden tekrar 6 haneli kodu istiyor ama o kod mailime ulaşmıyor.'/

24 Kasım 2024 11:46

Koskoca 4 ay oldu hesabıma aynı nedenlerden giremiyorum keyfim kaçık

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Onay Kodu Gelmiyor
2 Takipçi
Hesabıma Giriş Yapamıyorum
4 Takipçi

İdil sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Kimlik Doğrulama Kodlarım Yok, Hesabıma Erişemiyorum Ve Destek Alamıyorum!

26 Ağustos 2025 03:04
Helin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:24
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
11 Eylül 2024 08:27