Instagram Çalıntı Hesap

20 Aralık 2023 23:36

Hesap kullanıcı adı ile usulsüz işlemler yapılmakta ve ilayda çevik adı altında hakkımda rahatsızlık verdiğim iddiaları ortaya atılmaktadır. Instagram üzerinde şikayet oluşturulduğu izlenimi verilerek, bir link paylaşılıp bu bağlantının silinmesi talep ediliyor. Bu durum, usulsüz eylemler için bir yöntem olarak kullanılmaya çalışılıyor.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Muhamed
Muhamed

Aynı sıkıntıya bugün bizde maruz kaldık hesabımızla ilgili

Damla
Damla

Bugün aynı şey benim başıma geldi iftira atıp onunla Instagram hesabıma erişmeye çalışıldı

Hayati

Aynı şeyi benim hakkımda da yapmış iftira atıyor bu ve benzeri kişilerden şikayetçiyim

Hayati

Aynı şekilde banada asılsız iftira ile şikayette bulunmuş fake hesap ve insanlara iftira atıyor bu kişi hakkında şikayetim var gereken yapılsın daha fazla insanı zor durumda bırakmasın

Ayça
Ayça

İlayda çelik benim içinde saçma sapan şeyler yazmış tanımadığım birinden DM geldi seni şikayet etmiş diye kimdir bu necidir? Bilen var mı?

Ali
Ali

Aynı şekilde bana da yazdılar ne böyle bir tanıdığım var ne de rahatsızlık vermişliğim hesabı almaya mi çalışıyorlar

Merve

Aynı şekilde benim üzerimden de yorum yapılmış iftira atılmış ben erişemiyorum ama Instagram üzerinden biri bana ss attı ve link attı Instagram hesabımı mi almaya çalışıyorlar yoksa gerçekten böyle bir iftira atılmış mi

Gülsah

Yaklaşık bir saat önce bana da mesaj atıldı. Hesaba erişmeye çalışıyorlar bence

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi