Instagram Arşivi Siliyor.

13 Mart 2024 21:54

Arşivimdeki hikayelerin bir kısmı görünürken, bazıları görünmüyor ve galeriye de indiremiyorum; hata veriyor. Öne çıkanlar da görünmüyor ve arşive bakınca bu hikayeye erişilemiyor yazıyor ben silmedim. Neden Instagram arşivi siliyor. Hatanın düzeltilmesini hikayelerin tekrar yüklenmesini istiyorum. Sorunun çözülmesini rica ediyorum.

Yorumlar (6)

Yusuf
Yusuf

Aynı sorun bende de var tarihsel değil de haritadan konumsal bakın arşive girince 3 seçenek var en sağdaki oluyor. Eğer konum paylaşmışsanız paylaştığınız yerin üzerinde çıkıyor hikaye ama öne çıkardığınız zaman gene gözükmüyor anlamadım tabi bir de konum paylaşmayıp hiç göremediklerim var sadece o tarihte paylaşım gözüküyor siyah bir resim erişilemiyor. Lakin tarihi çok önemli değilse haritadan bulduğunuz storyi geçmiş anı olarak paylaşıp tekrar gün yüzüne çıkarabilirsiniz.

Meryem
Meryem

Benimde Insta'da konumlu attığım stori arşivde görünmüyor nasıl düzeltebilirim acaba?

Meltem

Evet ben sadece birini konumdan düzelttim o da 2 gün sonra tekrar gitti. Uygulamanın kendisi buna bir çözüm bulmalı bence böyle düzeltilecek bir durum değil gibi. Konum yoksa o hikaye hiç görünmüyor. Umarım bu sorun için bir çözüm sağlanır. Teşekkür ederim.

Green
Green
Benzer Şikayeti Var

Evet aynı sorunu yaşıyorum bende tarihinini yapabileceğin en eski yıl yap ve sonra hikaye arşivine bak bazı erişilmeyen fotoğrafların açılır

Meltem

Nasıl yapabilirim internetten baktım ama bulamadım

Meltem

Teşekkür ederim deneyeceğim ama geçen sene attığım hikayelerde gitmiş bir seneyi doldurmadan.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Akış Yenilenmedi Hatası
Hata Veriyor
1 Takipçi

18 Ağustos 2024 10:44

Instagram Hikaye Arşivinde Silinme Ve Kalite Sorunu!

01 Mart 2025 20:44

Instagram Hikaye Arşivim Neden Kayboluyor?

25 Şubat 2025 21:26
Instagram Kategorileri