E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Pulimobiles.com iPhone 15 Kazandınız Vaadi

18 Ocak 2024 16:591.681

Instagram 'da oksal iletişim Turkcell bayi adında çekiliş yapan bir hesap var insanları kazandınız vaadi ile sizi pulimobiles.com a yönlendiriyor. Ardından sitede canlı destekle görüşmemizi istiyor sizden kargo ve sigorta adına 398 TL para talep ediyorlar. Canlı destekle tartışınca da sizi otomatik olarak görüşmeden atıyor sonra canlı destek butonu kayboluyor.

İş akışı önce tebrikler kazandınız deyip Instagram'dan mesaj atıp link atıyorlar sizin aktif olduğunuzu görünce de linke gireceğinizden eminler mesajdan 1 ya da 2 saat sonra linke girseniz sayfa görüntülenmiyor.

Yasemin
Yasemin
22 Ocak 2024 20:33

Bende aynı şekilde bugün turkdogan. İletisim adli Instagram sayfası tarafından buraya yönlendirildim ve maalesef 389 lira gönderdim, sonrasında 1910 lira ime kayıt ücreti istediler tabi burada parayı attıktan sonra kargonuz çıkıyor deyip fatura için bütün bilgilerimi aldılar, sonra ben anladım iş işten geçmiş oldu ama kayıt ücreti atmadığım için ve vazgeçtiğim için 29bin lira cayma bedeli talep ettiler ve şu an tehdit ediyorlar :) mahkeme de görüşeceğiz diye 3 gün içinde tebligat gelecekmiş dava acicaklarmis

Instagram Çekiliş Şikayeti

Dursun
29 Ocak 2025 13:491.116

Instagram sayfasında çekiliş yapıyorlar kazandınız diye bir kod veriyorlar ve https://www.g***.com/cekilis-sorgulama ekr...

Instagram Çekiliş Şikayeti

Erhan
Instagram Çekiliş Aldatmacası

Instagram ÇekilişAldatmacası

Taha
iPhone 15 Çekiliş Yalanı!

iPhone 15 ÇekilişYalanı!

Tuncay
Instagram Çekiliş Vaadi İle Yanıltma!

Instagram ÇekilişVaadi İle Yanıltma!

Erhan
Instagram Çekiliş Bahanesiyle Yanıltma!

Instagram ÇekilişBahanesiyle Yanıltma!

Ahmet