Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Insleep Mağazası Termin Sıkıntısı

Kadir
13 Temmuz 2024 09:52

İnegöl Mobiliyum'daki Insleep mağazasından 05/05/2024 tarihinde yemek masası için sandalye beğendik ve 6 adet sipariş geçtik. Kaporasını yatırdık, 1 ay termin verdiler. Buraya kadar her şey normal. Aradan 1 ay geçti üretimde sıkıntı olduğunu 1 hafta daha gecikeceğini söylediler, 1 hafta geçti maalesef üretimdeki sıkıntının devam ettiğini teslimatın bayramdan sonraya kaldığını söylediler. Bayram geçti hala haber yok, sonra itiraf ettiler ki mağazadaki sandalyeleri biz fason yaptırıyoruz, sizin sandalyeleri yaptırdığımız firma kapandı başka bir firmaya yaptırmaya çalışıyoruz en kısa zamanda siparişinizi teslim edeceğiz. Ona da tamam dedim size 2 hafta daha süre. 2 hafta da geçti, arayan yok ben arıyorum telefonları açan yok, bir şekilde ulaşıyorum önümüzdeki hafta kesin deniyor falan... Velhasıl bugün 12/07/2024 bugün de teslim edemeyeceklerini söylediler, artık yeter dedim ve kaporayı iade etmelerini istedim.
Beni 2 aydan fazla zaman kaybına uğrattıkları gibi oraya kadar gidip anlaştığımı sanıp geri dönerek maddi kayba da uğramış oldum.

23 Ağustos 2024 15:39

29 Ocak 2024 15:58