Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kişisel Bilgilerin Güvenliği Konusunda Endişeler Ve Yasal Sorumluluk Reddi

20 Kasım 2024 19:01

İnsan vakfi sitesine egitim bursu için başvuru yaptım. Başvuru esnasında T. C. Kimlik no, telefon numarası, adres bilgileri, okul bilgileri, mülkiyet gibi bilgilerim alınmıştır. Kimliğin on ve arka yüzünü sisteme yüklenmesi ve IBAN bilgilerim istenmiştir. Fakat araştırınca mevcut şikayetlerden şüphelendim. Kendi adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, para hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılardan için kendimi korumaya almak amacıyla bu şikayeti yazmaktayım. Vermiş olduğum bilgiler kullanılarak yapılacak olan banka hesabi, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim. Tarafıma açılan her şeyden muaf olmak istiyorum. Kesinlikle iznim ve rızam yoktur.

Kişisel Verilerimin Güvenliği Konusunda Endişe Ve Sorumluluk Reddi

13 Eylül 2025 12:26

Kişisel Bilgilerin İzinsiz Paylaşımı Ve Güvenlik Endişesi

25 Ekim 2024 13:45

29 Kasım 2024 16:24

14 Ağustos 2024 01:34
Gelecek Vakfı Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Ve İzinsiz İşlemler Hakkında Şikayet

14 Ağustos 2024 17:57
Gelecek Vakfı Burs Başvurusu İle İlgili Şikayet