24 Ekim 2023 13:42

21.08.2023 tarihinde işletmemizde bulunan 2 adet 10 kwa UPS cihazı çalışmadığı için İnform servisi ile iletişime geçtik. Adana'daki bayide a*** Bey ile görüştük ve kendisi bir hafta sonra gelip firmamızdaki iki tane arızalı cihazı alıp gitti. Daha sonra yaptığımız telefon görüşmesinde bir cihazın garanti kapsamında olmadığı diğer cihazın da garanti kapsamında fabrikaya gönderildiğini bildirdi. Bugün 24.10.2023 tarihi olmasına rağmen hala bir cevap alamadık. Garanti kapsamına geçmeyen dedikleri cihazda 6 Şubat depreminde bayimiz hasar gördüğü için bilgisayar ve cihazlarımızı Antalya'ya taşımıştık. Antalya'daki İnform bayisi u*** Bey ile görüştük ve cihazı alıp kendisi cihazın garanti kapsamında olduğunu ve ana kartının değişeceği için fabrikaya gönderileceğini bildirdi. 20 gün sonra cihazı teslim ettiler. Biz o süre zarfında UPS'siz kalmamak için aynı firmadan yine aynı değerlerde şu an garantideki olan cihazı satın aldık. Bilgisayarlarımız zarar görmesin diye tamir edildikten sonra cihazı biz zaten Antalya'da kullanmadık. Mayıs ayında tekrar şubemizi Antakya'ya taşıdık ve 21.08.2023 tarihinde kurulumu yaptık. Ancak cihaz çalışmadı. Buradaki servis, bu cihazın hiçbir zaman ana kartının değişmediğini bize bildirdi. Şu an süreden dolayı garantiye girmediğini ve onarım maliyetinin 350 Dolar artı KDV olduğunu söyledi. Biz cihazları açıp içinde hangi parçasının değiştiğini görebilecek yetkinlikte insanlar değiliz. Bu firma tarafından yapılmış bir art niyetliliktir. Daha önce bu cihazı kontrol etme gibi bir imkanımız olmadığından maalesef bir mağduriyet yaşadık. Durumu firma ile çözmek için mail attım ama dönüş olmadı. İnform gibi büyük bir firmanın bu şekilde sürekli arıza yapan kalitesiz ürünler satmasını anlayamıyorum. Mağduriyetimiz giderilmez ise bağlı bulunduğumuz ilçedeki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak konuyu yargıya taşımayı düşünüyoruz. Durumun bir an önce çözüleceğini temenni ediyorum.

21 Ağustos 2024 08:16 (Şikayetten 10 ay sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İnform Elektronik İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

16 Aralık 2024 11:00

İnform Elektronik Fahiş Servis Ücreti Talebi!

07 Ağustos 2023 11:40

06 Eylül 2023 19:11