İnform Elektronik 4 Aylık İnform 10kW UPS Akü Hatası

22 Mayıs 2024 11:571.099

4 ay önce 10kw UPS aldık bu firmadan, cihaz açıldığında çalışmıyor hata veriyordu. Aküler zayıflamıştır 5 6 saat şarj olsun denildi. Yaklaşık 1 hafta cihaz şarjda kaldı ve hata düzeltmedi.
Servis tekrar geldiğinde aküler bozulmuş kullanıcı hatası diyerek 15 bin masraf çıkardılar.
Sadece 4 ay beklemiş cihaz bozulacak ise siz yapmayın bu işi. Ayrıca deponuzda ne kadar bekledi bunları biliyor muyuz?
Alt tarafta da görüldüğü üzere 3 adet daha sorun var firma olarak cevap verme gereği bile duyulmamış

21 Ağustos 2024 08:15 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizle ilgili deneyiminizin iyileştirilmesi bizim için önceliklidir. En kısa sürede sizinle iletişime geçilerek ürün değişimi yapılmıştır. Farklı görüş ve talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Legrand Türkiye Grubu

UPS Servisinde Sorumsuzluk Ve Yavaşlık

23 Ekim 2024 13:592.007

Tunçmatik 3kw lik UPS işyerimde 4 yıldır kullanıyorum, geçen hafta muhtemelen aküleri bitti servise götürdüm. Serviste i...

Enel Enerji Enel Hatalı UPS Değişimi Yapmıyor Laboratuvar Cihazım Bozuldu.

4 Eylül 2023 15:241.674

Çok pahalı Laboratuvar analiz cihazlarımı korumak için aldığım ve bakım sözleşmesi ile sürdürülebilir servis alacağımı d...

Tunçmatik UPS Arızası 3 Ayda 3 Kere Servise Yolladım.

1 Ağustos 2024 22:123.564

"Ürünün ücreti iade edildi ben de bir miktar para ilave ederek üst model bir ürünü aldım. Teşekkürler."

Tunçmatik UPS Arızası 3 Ayda 3 Kere Servise Yolladım.
1 Destek