Büşra sonuçtan hiç memnun değil

İnditex Sipariş İptali Ve Bloke

22 Ağustos 2024 16:21

Zara hesabımdan bilgim dışında alışveriş yapıldığını bildirdiğim günden beri hiçbir Inditex grubundan sipariş veremiyorum. Anında siparişim iptal oluyor. Müşteri hizmetleri de yardımcı olamıyor. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu sorunu yaşayıp bir çözüm bulabilen var mı?

profile profile

Yorumlar (11)

Merve
Merve

Çözebildiniz mi acaba dönüş yaptılar mı

Evet aşağıdaki yorumlarda açıkladım

Özge

Büşra hanım, bende aynı sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerinin otomatik cevaplarından çok sıkıldım ve yıldım. Her kaydın sonunda banka ile iletişime geçin deniyor. 3 farklı banka kartıyla denediğimi söylüyorum yine de anlamıyorlar. Farklı bankadan yeni kart çıkarttım yine olmuyor diyorum yapacağımız bir şey yok diyorlar. Nasıl çözdünüz biraz daha detay verir misiniz rica etsem?

Özge

Şüpheli işlem tespit etmişler o yüzden engellenmiş. Birebir aynı durumu bende yaşıyorum. Sürekli soruları cevaplıyorum, bu sefer çözülecek galiba diyorum. Bankayla iletişime geçin diyorlar. Sırf bu yüzden farklı bankadan kart çıkardım yine iptal edildiğini söylüyorum. Yapacak bir şeyimiz yok yanıtı alıyorum. Gerçekten çıldırmamak elde değil 4 ay oldu. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. Buradaki şikayetlerle bile ilgilenmediklerini anlıyorum.

Büşra

Merhaba Özge hanım benim hesabımdaki sorun şuydu Zara hesabımdan farklı biri sipariş vermişti ve ben bunu Zara'ya bildirdikten sonra beni tüm Inditexlerden engellemişlerdi (sanırım bunu bir güvenlik önlemi için yapıyorlar). Hatta silip yeni hesap açmama rağmen aynı sorun devam etmişti. Sorun burada kesinlikle kredi kartı değil siz direkt kişi olarak tüm inditexlerden engelleniyorsunuz. Hatta Oyshoda aldığım siparişim bile iptal edildi. Bana direkt sipariş numarası vererek Zara'daki şu siparişinizden kaynaklı dediler. Size sordukları soruları ve hangi ödeme yöntemini kullandığınızı doğru bir şekilde bildirmeniz gerekiyor. Ben aynı cevabı defalarca müşteri temsilcisine verdiğimi hatırlıyorum. En sonunda artık müşteri temsilcisine tüm olayı anlattığımı hatırlıyorum. Bana verilen tüm cevapları sorunun bankada olmadığını açıkladım. Ve son görüştüğüm müşteri temsilcisi problemi düzeltti

Ayben
Ayben

Merhaba aylardır aynı sorunu yaşıyorum ve asla çözüm bulamıyorlar. Nasıl bir yol izlediniz sorunun kaynağı neymiş? 🥺

Büşra

Merhaba evet çözüldü. Şüpheli bir işlem (hesap çalınma vs ) olunca tüm inditexlerden siparişiniz engelleniyor. Benim Zara hesabımdan biri alışveriş yapmaya çalışmıştı. Uzun bir süreç geçti... Sürekli müşteri hizmetleri WhatsApp hattından iletişim kurdum defalarca. Sonra engeli kaldırdılar. Darlamanız gerekiyor gerekiyor biraz

Sema
Sema

Merhaba, çözüm buldunuz mu? Aynı sorun bende de var

Büşra

Merhaba düzeldi. Bir aydır iletişim kuruyorum sürekli aynı soruları sorup talebiniz inceleniyor dediler. En son WhatsApp'tan sorunun düzeldiğini bildirdiler. Sipariş verdim iptal de olmadı

Senra
Senra

Bir gelişme oldu mu acaba

Büşra

Hayır maalesef Zara sürekli WhatsApp üzerinden iletişime girip aynı soruları soruyor ilgili departmana aktardık diyorlar...

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

İnditex Alışverişin Sürekli İptal Edilmesi

29 Şubat 2024 22:02