indirimsepeti.org 10 Adet Lacoste Boxer Yerine 6 Adet Kalitesiz Ürün Geldi

23 Eylül 2023 22:30

İndirimsepeti.org, Atlas showroom, hızlı express dış ticaret ltd şti adlı firmadan 10 adet Lacoste boxer 399 TL satın aldım. Gelen kargodan 6 adet us. Sport marka çok kalitesiz ürün çıktı. Ben XL istediğim halde gelenler XXL. 4 farklı renk seçimi yaptığım halde hepsi gri geldi. Verdikleri müşteri iletişim telefonu devre dışı, ulaşılamıyor. Mail adresine de yazamıyorsunuz. İnternet sitesine yorum olarak yazdığınızda anında sizi engelliyorlar. Muhatap bulmanız imkansız.

Serhat
Serhat

Kardeşim bana da aynı şekilde geldi. Aras Kargo taşocağı şubesi Gülşah hanımın çalıştığı firma imiş ben ulaştım. Burada ki Aras Kargo daki hanım müşterisini fazlasıyla savundu. Bence organize bir iş, ben cep numarasından yazdım. Bana yanlışlık olmuş iade için size dönüş yapacağız dedi WhatsApp tan konuşsan kişi, eğer olumlu bir gelişme olmazsa organize suçlara hem bu firma için hem de ısrarla ters ters konuşsan taşocağı Aras Kargo daki Gülşah hanım hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Sizde bu şubeye ulaşıp şikayetinizi dile getire bilirsiniz. Ben bugün yarın bekleyeceğim. Eminim emniyet güçleri gerekeni yapacaktır

Metin sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:15
İndirimsepeti.org Siteniz Yanlış Bilgilerle Müşterileri Yanıltıyor!
İndirimsepeti.org Siteniz Yanlış Bilgilerle Müşterileri Yanıltıyor!
Rahsan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 17:51

24 Ağustos 2023 19:27