Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

indeed Hospital Sağlık Başvuru Formu

Şeyda
26 Ağustos 2024 22:02

Verilerimin gizliliğinden şüpheliyim. İnternet üzerinden jooble hastane ve vezne görevlisi iş ilanına başvurdum. Daha sonra +90 (534*****27) numaralı numara üzerinden “Sizlere Kariyer ve Jooble İş ilanı siteleri üzerinden yapmış olduğunuz iş başvurusu sonucunda dönüş yapıyoruz.

'Hastane vezne görevlisi' 'Hastane şoför görevlisi' Başvurunuzun devamı için sitemizde bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

www.hospitalsaglik.com/basvuru”bu mesaj aldım. www.hospitalsaglik.com/basvuru firması adı altında bana form gönderildi. Formu doldurdum ve formda kişisel bilgilerim (t. C. Kimlik numaram, ad-soyad, adres, tel no) mevcuttur. Adıma açılmış veya açılacak kredi başvuru senet çek kimlik para, sanalpara ve şirket borçlarından, benim bilgim yoktur. Herhangi bir onayım da yoktur. Bu şikayet yazısı bir delildir. Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve benim bilgim yoktur. Yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Üzerime açılacak suç ifadesi içeren tüm işlemlerden sorumlu değilim. Şahsım adına hiçbir başvuru ve malı hükümler gayri kanunidir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını tüm kamu ve kuruluşlardan arz ederim. İnsanlar ekmeği işi peşinde bunu farklı yollara kullanmaya gerek yok. Kişisel bilgileri almak suçtur. Adıma şirket kurulumu, kredi başvurusu, çek, senet ve diğer suç unsuru oluşturacak hiçbir suçlamayı ve hükmü kabul etmiyorum. Bu tarihten itibaren (26.08.2024) ıslak imzam olmadan adıma yapılan hiçbir başvuru asıl değildir. Bu durumda jooble iş ilanları sitesi/sayfası ve kariyernet sayfası suçlu ve sorumludur. Hiçbir hükmü kabul etmiyorum ve onayım yoktur. 26.08.2024 tarihinden itibaren üzerime açılan herhangi bir suç duyurusunu ve/veya banka hesaplarımdaki benim onayım olmadan yapılan hiçbir hareketten sorumlu değilim. Bu sayfaya verilen bilgiler KVKK kapsamında suçtur. Suçluların da bulunmasını talep ediyorum.

Orkide
Orkide

Merhaba herhangi bir sorun oldu mu acaba bende aynı hatayı yaptım

Ramazan
16 Şubat 2024 05:49

27 Ağustos 2024 20:28

16 Ocak 2024 15:53
indeed İnternet Üzerinden Şüpheli İş Başvurusu Ve Kişisel Bilgilerin Kötüye Kullanılması