Seval sonuçtan hiç memnun değil

Araç Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

02 Kasım 2024 19:03

Ekim ayının ilk haftasında Kayseri İnciroğlu Fiat bayisinden Cross Limited marka aracımı teslim aldım. Aldığım günden beri stres içindeyim. Aracın pazarlığını yaparken plaka, MTV, ruhsat masraflarını bayinin yapacağı konusunda anlaştık ama hepsini kendim yaptırdım. Ayrıca LPG fiyatını da 30 bin olarak konuştuk. Aracı teslim aldıktan bir hafta sonra LPG'yi taktırdık, 32 bin lira aldılar (helal etmiyorum). Avanos'ta gezici muayeneden 31/10/24 tarihine randevu aldım. Uygunluk belgesinin olmadığını ve muayene yapamayacaklarını söylediler. O günüm ve de randevum İnciroğlu çalışanlarının dikkatsizliği yüzünden gitti. Satış danışmanını aradım, durumu anlattım. Mesainin bittiğini, ertesi gün konuyla ilgileneceğini söyledi. Sabah saat 11.00 gibi bir otobüs resmi ve otobüse ait bir telefon numarası attı. Gönderdiği numarayı aradım. Böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor. Müşteri danışmanına söyledim, başka bir numara gönderdi. Gönderdiği numarayı aradım, çok alakasız bir kişi çıktı. Eyvah otobüs. Terminalden mi gidecek, çevre yolundan mı gidecek telaşıyla otobüs avına çıktık. Neyse otobüsü yakalayıp dosyayı aldım. 😬 Bu arada dosya üstüne güya benim numaramı yazmışlar ama onu da yanlış yazmışlar. 😬 Öğleden sonraya Nevşehir merkez muayeneden bir randevu daha alıp 40 km gittim. Tam her şey tamam derken görevli muayeneden kaldığımı çünkü dosyada yazan LPG numarası ile araç üstünde yazan numaranın farklı olduğunu söyledi ve kaldım. Eve döndüm, akşam olmuştu. İnciroğlu'nu aradım. Yarın bayiye gel, hem LPG projesini ve yanlışını düzeltelim hem de sizin maddi manevi mağduriyetinizi giderelim dediler. Sinirden sabahı zor ettim ve bu sabah gittim. Satış bölümündekiler servis bölümünün suçu dedi, oraya gönderdi. Servis bölümündekiler satış kısmının suçu dedi, oraya gönderdi. Pinpon topu gibi o bölüm bu bölüm dolaştırıldım. Hiç kimse suçunu, dikkatsizliğini kabul etmedi. En son artık yoruldum, benim maddi zararımı karşılayın, en azından yakıtımı verin. Ben buradan bir daha gelmemek üzere gitmek istiyorum dedim. Servis müdürü arkadaş bu yaşadıklarımın kader olduğunu, kadere inanmak gerektiğini, milyonluk araba aldığım için üçün beşin hesabını yapmamam gerektiğini söyledi. Bana vadettiği şey ise yıllık bakıma oraya gidersem (bu artık asla olmayacak bir şey) yüzde 10/15 parçada indirimi yapacağını belirtti. Üç gündür İnciroğlu yüzünden maddi manevi zarardayım. Bayan şoförüm, her şeye kendim koşuyorum. Sesimin duyulmasını istiyorum. Başkaları işini iyi yapmadığı için cezasını ben çektim. Şikayetçiyim.

Fiat İnciroğlu Seramik Ve Ppf Kaplama Pişmanlık

22 Eylül 2024 10:44

23 Ekim 2024 00:35

03 Ağustos 2023 11:29
Göker Otomotiv (İstanbul) İstanbul Fiat Şikayeti
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
04 Temmuz 2024 15:57