Ödeme Alındı Ama Sipariş Görünmüyor

Ödeme Alındı Ama Sipariş Görünmüyor

İnce Hesap'tan Cuma Gaming Gecesi'nden 3848 TL'lik alışveriş yaptım. Fakat banka hesabımdan para çekilmesine rağmen İncehesap.com siparişlerinde gözükmüyordu. Bir baktım başarısız kısmında gözüküyor. İncehesap yetkililerine bu durumu yazdım. d*****@incehesap.com adresine dekontu mail atmamı istediler. Bunu dedikleri saniye dekontu mail attım. Bugün neden cevap yok ilgilenin diye tekrar yazdım. Mailin kendilerine iletilmediğini söylediler. Artık bir cevap verilmesini istiyorum.

21 Ekim 2024 11:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Bu süreç içinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, İncehesap.com

Serhat
22 Ekim 2024 03:40

Hala dönüş sağlamanızı beklemekteyim.

Serhat
23 Ekim 2024 11:38

5 gündür resmen süründürdüler. Bugün bankamı aradım ve işlemin başarılı olduğunu bir sorun olmadığını ilettiler. Fakat İncehesap.com hesaplarına yatan bir paranın olmadığını iddaa etmektedirler. Ben bu işin peşini bırakmayıp tekrar tekrar dekontu kendileriyle paylaştım. Sorunun benimle alakalı olmadığı halde hiçbir şey söylemeden para iadesi yaptılar. O gün bilgisayarın başında saatlerce gaming gecesi indirimini bekleyip günler sonra elimde o gün verdiğim 3848 TL'nin iadesiyle baş başayım. O günkü sipariş verdiğim fiyattan o ürünleri alamadığım ve hakkım tazmin edilmediği sürece İnce Hesap'tan dahada alışveriş yapmam ve önermem.

23 Ekim 2024 15:36

Aynı durumu yaşadım. Alırken bir dert iade ederken ayrı bir dert. Paranla rezil oluyorsun resmen

Tümünü Gör
İncehesap Peşin Fiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

İncehesap PeşinFiyatına 6 Taksit Yanıltmacası

Alper
İncehesap Eksik Ürün Gönderimi!

İncehesap EksikÜrün Gönderimi!

Hakan
İncehesap Garantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

İncehesapGarantiye Gönderdim, Sorunu Çözemediler!

Doğan
İncehesap.com Hüsranı

İncehesap.comHüsranı

Ömer
İncehesap.com Alakasız Gönderim Yapmış!

İncehesap.comAlakasız Gönderim Yapmış!

Recep
İncehesap.com 51.609 TL’lik Bozuk Sistemi İade Almıyor!

İncehesap.com51.609 TL’lik Bozuk Sistemi İade Almıyor!