İlkimce Kreş Antalya Mağduru!

13 Ağustos 2024 09:41

Antalya İlkimce kreşe kızım 2,5 yıl gitti öğretmenleri b*** hanım gayet güler yüzlü ve çözüm odaklı bir öğretmen. Gelelim asıl meseleye yönetim ekibi sizi tam bir paramatik olarak görüyor her hafta etkinlik yapıyoruz adı altında 200-300 TL para istiyorlar yaptıkları şey ise elindeki mevcut öğretmene hayvan kostümü giydirip dans etmek. 4 ayda bir istedikleri temizlik malzemesi var ki marka belirtip özellikle onları almamızı istiyorlar zaten her ay ödenen bir aidat ücreti var iken bu temizlik malzemeleri neyin nesi, kırtasiye ücreti ödememize rağmen yok şunu alın yok bunu alın ha bir de yağmur yağarsa veya öğretmen izin alırsa bir bilgilendirme mesajı atıp okulu tatil ediyorlar. Biz her şeye göz yumarak yüne de bu okula göndermeye devam ettik ta ki tecrübesiz 20 yaşındaki sözde öğretmen bahçede kendi kendine oyun oynayan kızımın üstüne hortumla su tutarak kızımın düşmesine sebep olup bir de asla dönüp bakmıyor ve bu bahçede 3 kişi var çocuğum ağlıyor öğretmenine düştüğünü söylüyor ve öğretmen video çekmeye devam ediyor asla dönüp çocuğa bakmıyor ve sosyal medyada paylaşıyorlar yönetimden ilkim hanıma ilettiğim de meseleyi 100 metre kare bahçe burası olabilir diye bir cevap aldım. Gelelim en korkunç meseleye arkadaşlar tabelasında anaokulu yazıyor ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yani 3 yaş altı çocuk kabul edemez ama 0 yaştan itibaren çocuk alıyorlar.

Yorumlar (7)

Meryem
Meryem

Kesinlikle olağan problemleri basitleştiriyorlar bunun için yaşadıklarımı yazdım sayfalarına inşallah kimse göndermez tam gün diye anlaşıp 2 buçukta çocuğunuz geliyor dediler10 gün içinde geri aldım

Esra
Esra

Evet ilkimce (ozdilegin orasiysa) asla güven olmayacak bir yer vaktiyle tecrübe ettim 11 yıl önce... Sahibi aynıysa aynı sorunlar devam ediyordur, güvenlik sıkıntısı var ve bunun gibi birçok sorun öğretmen değişimi ve tecrübesizliği konusunda... Tek dertleri Money

Ayşe

Oralar imkansız işe giderken bırakacağım:(

Zarife

Yorumunuzu kreş altına da ekleyin. Ben öyle yaptım şimdi olumlu yorum topluyorlar. En son 25 sene önce çocuğunu kreşe göndermiş biri yazmış. Umarım kimse oraya göndermez. Biz başka bir kreşe geçtik ve mükemmel. Gerçekten arada dağlar kadar fark var. Ayrıca bahsi geçen yerin tek derdi Money :) bunu da yeni kreşle fark ettik.

Ben Konyaaltı tarafına geçtim

Ayşe

Merhaba hangi kreş e yolluyorsunuz Özdilek tarafındaki yerlere bakıyorum bende. Karnca ya da ack dnz var

Burcu
Burcu

Yazıyorum fakat hemen siliyorlar

Ataköseoğlu İlkokulu Kayıt Parası Alıyor!

06 Ocak 2025 22:00

My Kidz Anaokulu Memnuniyetsizliği