Renault Bozuk Ürünler Ve Faturasız Satış Sorunu

24 Eylül 2024 13:27242

Satıcı bozuk ürünleri satıyor, faturasız satış yapıyor, bir de değişimini yapmıyor, üstelik para istiyor. Kargo ücreti anlaşmalı 60 TL diyor, kargoda 100 TL'ye geliyor. Yüklediğim videoda belli, şamandıra bozuk. Site budur

24 Eylül 2024 13:34 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Fatura attım ona bu adam insanlarının hakkına girip yalan yanlış şeyler paylaşıyor üründe bozuk değil yinede alayım dedim konuşma mesajlarımıza kadar duruyor gönder ürünü iade alayım diyorum depom boşta kalacak sen birtane daha gönder bana diyor bende sen ürünü gönder ben malzemeyi göndereyim diyorum olmaz sen bitane daha gönder diyor zaten engelli sanırım kendisi laftan anlamıyor

24 Eylül 2024 17:06

Fatura attım ona bu adam insanlarının hakkına girip yalan yanlış şeyler paylaşıyor üründe bozuk değil yinede alayım dedim konuşma mesajlarımıza kadar duruyor gönder ürünü iade alayım diyorum depom boşta kalacak sen birtane daha gönder bana diyor bende sen ürünü gönder ben malzemeyi göndereyim diyorum olmaz sen birtane daha gönder diyor zaten engelli sanırım kendisi laftan anlamıyor

Onlineotoyedekparca.com Yedek Parça Sipariş Yanıltması

1 Kasım 2023 23:284.722

Bu site üzerinden yedek parça siparişi vermek için kredi kart bilgilerimi girdim ödemeyi reddetti. Daha sonra iletişim n...

3 Destek1 Yorum

Otomobildepo.com Sipariş Edilen Parça Yerine İlgisiz Farklı Parçanın Gönderilmesi.

15 Temmuz 2024 10:30864

Ateşler Yedek Parça ve Otomobildepo.com'dan parça sipariş etmeyin. Stokta olmayan parçayı varmış gibi satıp farklı parça...

Onlineotoyedekparca.com Asılsız Beyan Ve Ücret İade Edilmemesi

13 Ekim 2023 14:142.794

11.11.2023 tarihinde 1998 model Mazda 323 marka aracıma benzin pompası ve benzin filtresi almak için onlineotoyedekparca...

3 Destek2 Yorum