Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Doktorun Uygunsuz Davranışı Hakkında Şikayet

13 Temmuz 2024 19:53

Sayın Yetkili,

İSTANBUL/Çekmeköy'de ikamet etmekteyim. Size bir sağlık kuruluşunda yaşadığım ciddi bir olay hakkında şikayetimi iletmek istiyorum.

[13.07.2024] tarihinde, [Çekmeköy Alemdağ Devlet Hastanesi Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası] adlı sağlık kuruluşunda Asst. Dr. C**** A**** isimli doktordan Annem için muayene hizmeti almak için bulunmaktaydık. Ancak, muayene sırasında doktorun anneme karşı sergilediği tutum ve davranışlar son derece uygunsuz ve tehditkardı. Annem Doktora ''Bu ağrıya dayanamıyorum öleyim mi'' Dediğinde Kendisi anneme, "ölmenizi isteriz" şeklinde ifadelerde bulundu. Bu durum beni son derece rahatsız etti ve korkuya sevk etti.

Sağlık hizmeti alırken, bir doktorun hastasına böyle bir beyanda bulunması, hem etik kurallara aykırıdır hem de yasal anlamda ciddi bir suç teşkil etmektedir. Bu nedenle, bu durumu CİMER aracılığıyla ilgili mercilere ileterek gerekli incelemelerin yapılmasını ve ilgili doktor hakkında gerekli disiplin işlemlerinin başlatılmasını talep ediyorum.

Konu hakkında gerekli işlemlerin yapılması hususunda yardımlarınızı rica eder, konunun takipçisi olacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla,

profile profile profile

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İlhan Varank Hastanesi Etik Dışı Davranış Ve Hasta Hakları İhlali

24 Eylül 2025 18:14

29 Şubat 2024 14:39

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Yaşlı Anneme Hastanede Gösterilen Saygısız Muamele

09 Eylül 2024 20:52

08 Ocak 2024 13:29