ileri3d.com Türkiye Olmayan Ürünün Aynı Gün Kargo İle Satılması

18 Nisan 2024 21:40

Stokta olmayan ürünün internet sitesi üzerinde satışına açık ve aynı gün kargo ibaresine inanarak aldığım ürünün birkaç gün sonra kendim iletişime geçtiğimde aslında Türkiye'de olmadığı gümrüğe geleceği söylenmiştir. Bu şekilde vakit kazanılmıştır. Siz siparişi yapıyorsunuz onlarda distribütör firmaya sipariş yapıyor. İlk başlarda her gün aramayın bile denildikten sonra yazdığım mesaj sonrasında daha yumuşadılar. Aynı gün kargo ve stokta var ibaresiyle satın aldığım ürünün iptali istediğimde sorun çıkarmadan iptal edildiği söylendi. Sadece söylendi çünkü. İptali için bile kaç defa yazmak zorunda kaldım. Yok provizyonda filan ama belge sunamıyorlar. En son gerekli mercilere gideceğimi söylediğimde anında dekont geldi. Güya provizyonda olan iade işleminin tarihide dekontta nedense bugünün tarihi var. Satın alımından tutun iptaline kadar haftalardır uğraşıyorum. Yolunuz kesişmesin bu firmayla. Dünyada tek satıcısı bu kalsa cihazın, satın almam cihazı tekrar icat ederim kafam rahat olur. Ömrümde iptaliyle ilgili problem yaşadığım tek firma.

18 Nisan 2024 22:06 (Şikayetten 25 dakika sonra)
Latif
Latif
18 Nisan 2024 23:57

Ben web sitenizden ekran görüntülerinide ek olarak koyayım. Ön sipariş gibi bir ibare var mı bakalım. Yine dediğim gibi ürünün stokta olduğu düşündürülerek satış yaptıktan sonra gelmeyen ürün için müşteri sizi aradığında ürünle ilgili gerçek bilgi müşteri tarafından alındı. Sizin tarafınızdan aranarak durumdan bahsedilmedi. Ancak ikinci arama sonrasında aslında ön sipariş ürünü o. Gümrükte işlemleri yapılıyor bu hafta içi biter işlemleri. Bittiği gibide yetkili satıcı tarafından size kargolanacaktır denildi. "Satın alımı yaptıktan sonra sizin tarafınızdan aranıp kusura bakmayın sitemizle ilgili güncelleme yapmayı atlamışız. Bu cihaz aslında ön sipariş ürünü. Kabul ederseniz cihazı bekleyebilir eğer etmiyorsanız sipariş iptal işlemini gerçekleştirelim. " bu son yazdığım dürüst ve müşteri odaklı satıcının yapacağı bir konuşma olurdu.

19 Nisan 2024 12:06

Siparişin Kargoya Verilmemesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Emrah
14 Ekim 2024 19:12
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:17
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:15

09 Nisan 2024 14:27