Harun sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 17:21

Merhaba, Trendyol platformu üzerinden, İkmal Online isimli mağazadan satın aldığım, 12” ölçüsündeki kurbağacığı, açık ve net imalat hatası sebebiyle iade ettim. Satıcıyla bu konuda görüşmeden, “vazgeçtim” seçeneği ile iade ettim. Çünkü satıcının ifadesi, 'biz sadece satıcıyız' olacaktı. Hepsiburada, N11 gibi platformları da incelediğimde, birçok kişinin sahte, arızalı vs. sebeplerle söz konusu ürünü iade ettiklerini, ürün resimlerini incelediğimde, aynı ölçüdeki ürünün üzerindeki bilgi baskılarının bile farklı olduğunu gördüm. 30 sene önce satın aldığım İzeltaş marka 12” (parmak) ölçüsündeki kurbağacık, gramajı, temiz ve keskin hatları, yağ gibi kayan ayar vidası ile şimdikinden kıyas kabul etmeyecek kadar üstün. Mesajıma eklediğim resim ve video kaydını inceleyin. Bu ürün kalite kontrolden nasıl geçti? Bu bizim ürünümüz değil, sahte diyorsanız, milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı platformlarda nasıl satılıyor? İzeltaş markası sürekli olarak kalite, itibar ve güven kaybediyor. İzeltaş markası sıradan Çin mallarının bile gerisine düşmüştür. Net imalat hatalı ürünün piyasaya sürülmesi net aldatmacadır.

07 Kasım 2024 11:44

Marka sahibi, İzeltaş firmasından açıklama yapmasını bekliyorum.

Merhaba, Trendyol platformu üzerinden, İkmal Online isimli mağazadan satın aldığım, 12” ölçüsündeki kurbağacığı, açık ve net imalat hatası sebebiyle iade ettim. Satıcıyla bu konuda görüşmeden, “vazgeçtim” seçeneği ile iade ettim. Çünkü satıcının ifadesi, 'biz sadece satıcıyız' olacaktı. Hepsiburada, N11 gibi platformları da incelediğimde, birçok kişinin sahte, arızalı vs. Sebeplerle söz konusu ürünü iade ettiklerini, ürün resimlerini incelediğimde, aynı ölçüdeki ürünün üzerindeki bilgi baskılarının bile farklı olduğunu gördüm. 30 sene önce satın aldığım İzeltaş marka 12” (parmak) ölçüsündeki kurbağacık, gramajı, temiz ve keskin hatları, yağ gibi kayan ayar vidası ile şimdikinden kıyas kabul etmeyecek kadar üstün. Mesajıma eklediğim resim ve video kaydını inceleyin. Bu ürün kalite kontrolden nasıl geçti? Bu bizim ürünümüz değil, sahte diyorsanız, milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı platformlarda nasıl satılıyor? İzeltaş markası sürekli olarak kalite, itibar ve güven kaybediyor. İzeltaş markası sıradan Çin mallarının bile gerisine düşmüştür.

Harun
Harun
06 Kasım 2024 18:44

Bu kadar hatalı/ayıplı/sahte el aleti piyasada elbette satılabilir. Beni şaşırtan bu el aletinin izeltaş markasını taşımasıdır.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Trendyolda Sahte Ürün Satışı Ve Yetersiz Çözüm

02 Kasım 2025 18:38
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
26 Şubat 2024 09:41