İhya Enerji Tarlası Tarafından Mağdur Ediliyorum!

07 Mayıs 2024 14:59

İhya Holding'in İhya Enerji üzerinden kiraladığı ve iki ay kira ödemesini yaptığı parsel ile ilgili bir durumu aktarmak istiyorum. Ancak şu an ödemelerle ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle kira ödemelerini yapamadıklarını belirtiyorlar. Altyapı ve profesyonellik açısından beklentilerin altında kaldılar ve bu durum, aklıma yanıltma vakalarını getiriyor. Şüphelerim artıyor çünkü sürekli kampanyalar düzenleyip duruyorlar. İnsanlara ödeme yapamıyorlar ve yine de parsel satmaya çalışıyorlar. Bu durum insanları tedirgin ediyor. Şu an mağdur bir durumdayım; kira ve faturalarımı ödeyebilmek için aldığım kira gelirine ihtiyacım var ve bu geliri alamadığım için zorluk çekiyorum.

10 Mayıs 2024 21:16

Hala bir dönüş yapan yok kimse umurlarında değil gibi

16 Mayıs 2024 19:38

Başlarda buradan şikayet yazanlara cevap atılıyordu fakat biz yorum yaptık ama kimseden bir dönüş olmadı sizce de şüpheli bir durum değil mi ve hala kiralarımı alamıyorum

Selman
Selman

Dozu artırıyorlar git gide... Her yere şikayette bulunun İhya Enerji'den Dev Kampanya Sadece 12.000 TL yatırım ile arsa sahibi olabilirsiniz! 24.000 TL olan parsellerimize 12.000 TL peşin kalanı 12 ay taksit imkanı ile alım sağlayın. Ayrıca yatırımınızdan aylık 2000 TL kira geliri elde edin. Detaylı bilgi almak ve avantajlı fırsatlardan hemen yararlanmak için 444 1 751 numaramızı arayın. Güçlü yatırım, güçlü gelecek! B002

Ramazan
Ramazan

Ben de aynı durumda yim 4 ay düzenli kira ödediler şimdi ise ödeme yapamadıklarını söylüyor lar sürekli mazeret üretiyor lar

Çağatay

Panel kurulmuyor, enerji üretimi yok. EPDK izin vermeyeceğini açıklıyor, baş bas bağırıyor EPDK bu tür oluşumlara izin yok beklemeyin, güven'mey'in diyor. Bu demektir ki ödeme olmayacak başka.

Çağatay

Kainat kaçtı kapattı sıra bunlarda. Panel yok üretim yok ki kira versinler. Kimse de demedi mi Allah aşkına kardeşim sizin geliriniz yok nasıl kira veriyorsunuz. Faize har'RAM kiraya helal derken aldılar helalinden, kısa vadede amorti eden yatırımı dünya devleri bilmiyor da bunlar bilecek. Kanmasın ülkem insanları artık. Sorun soruşturun. Herkes bir güvendik diyor. Şu zamanda kimseye güven yok. Güvenin sonra çıkın Show TV'ye. Yazıktır ya günah ya

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 14:46
İhya Enerji Tarlası İhya Enerji Kira Yatırmıyor

20 Mayıs 2024 10:03
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 15:36