Emel sonuçtan hiç memnun değil

Su Arıtıcısının Tekrarlayan Sorunları

24 Ekim 2024 20:49

İhlas'tan aldığım arıtıcı yine su akıttı. Daha önceden de akıtmıştı ve evim çok kötü bir hale geldi. Nem kokusu çok kötü. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Daha önceden de kaydım var. Acil bir şekilde bana ulaşıp zararımı karşılamanızı istiyorum. Mutfak dolabım çok kötü durumda.

30 Ekim 2024 20:30

İhlas su sebili aldığım günden beridir sıkıntı çıkarttı bin pişmanım satarken çok güzel satıldı ve sonuç felaket filtre değişiminde acemi birini göndermişler ve evinde resmen bir saatten fazla kaldı değiştirirken motoru kırdı ve süre uzayınca korktum eşime haber verdim oda ablamı gönderdi süre uzadı ve yapamadı ve bilgili birini sürekli aratarak bilgi aldı ben artık gitmesini ve bilgi sahibi birinin gelmesini söyledim servisçi gitti 15 dakika sonra başkası geldi arıtıcıyı çalıştırdı ve 15 gün sonra su kaçağı yapacaklarını söylediler ama süreci çok uzattılar sonra abimin düğüne denk geldi daha sonra tatilden önce olsun dedim uzantılar ve tatilden geldikten sonra aramadım zaten dönmediler ama ikinci su akıntısı sonucu felaket bir koku var ama koku olmadığı için yaptırılmayacak dendi ne arandım firma tarafından ne de bilgilendirildim ben bugün arayıp sorduğumda bu şekilde bilgi verildi benim zararımın karşılanması ve bana yetkili tarafından bilgi verilmesini istiyorum ne yönde süreç olacağı konusunda dönüş yapılması gerekmektedir. Her türlü evrak ve tanık vardır istenilmesi halinde verilecektir

25 Ekim 2024 09:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

11 Mart 2025 18:40

Filtre Değişim Ücretleri Beklentimin Çok Üzerinde

14 Temmuz 2025 13:50
filtre-degisim-ucretleri-beklentimin-cok-uzerinde-1.jpg
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Su Arıtma Cihazı Kullanımında Sorunlar

20 Nisan 2025 01:39