Yasin sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Sakatlık Nedeniyle Ertelenen Maçı Geçersiz Saydı

İddaa Sakatlık Nedeniyle Ertelenen Maçı Geçersiz Saydı
Yasin
31 Ekim 2023 10:25

Az Alkmaar maçı ile beş maç birlikte toplam altı maçlık kupon yaptım. Oynadığım beş maçın sonucunu bildim, ancak altıncı maç olan az Alkmaar maçı ertelendi. Ben maç sonu galibiyet oynadım. Fakat İddaa ertelenen maçın sonucunu beklemek ya da o maçı kupondan ayırıp kalan maçları değerlendirmek yerine, maçın ertelendiği anda maçın sonucu tutmuyor diye kazanamadı statüsünde değerlendirmiş. Mantık; ya sonucu beklersiniz, ya da ertelenen maçı kupondan ayırırsınız. Haksız mıyım. Bildiğim diğer beş maçın günahı ne. Olmadı İddaa, yakışmadı...

31 Ekim 2023 13:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlandıģında sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

31 Ekim 2023 16:52

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

31 Ekim 2023 17:03

Sayın ilgili, Oyuncumuzla iletişime geçerek gerekli bilgilendirme işlemlerini tamamladık. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Yasin hocam aynı sorun bizde de oldu. MS 1 verdik kaybetti diyor. Ortada kesinleşmiş bir sonuç yok neye göre kaybetti veriyorlar. Büyük bir haksızlık var bir ancak 1.00 orana çekip düzeltilmesi gerek yoksa bir çok kişi mağdur durumda. İddaa tarafından bilgi gelirse bizi de bilgilendir misin hocam teşekkürler.

Ertem sonuçtan hiç memnun değil

Ertem
31 Ekim 2023 14:28