Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Mahalle Bayii Mağduriyeti

Cevdet
25 Nisan 2024 13:15

Ben Kafkas Mahallesi, Kafkas Caddesi, Keçiören, Ankara'dan yazıyorum. Mahallemizin İddaa bayisi G***** C*******'den şikayetçiyim. Hesaba para yatırmak istediğimde her seferinde 'limitim yok' diyerek bizi başından savmaya çalışıyor. Bunu anlamış değilim; eğer öyleyse İddaa bunun için neden bir çözüm bulamıyor? Ayrıca, tutturduğumuz kuponu tahsil etmeye gittiğimizde türlü bahanelerle bizi atlatmaya çalışıyor ya da parayı vermeye gelince sanki cebinden çıkıyormuşçasına davranıyor. Vatandaş parayı verirken iyiyken, kazanınca neden böyle davrandığını anlamıyorum. Buradan yetkililere sesleniyorum; benim gibi onlarca mağdur var. Lütfen bu konuya bir an önce el atmanızı rica ediyorum. Mahallede başka bir İddaa bayisi olmadığı için şu anda İddaa oynayamıyoruz. Bilginize.

26 Nisan 2024 09:31 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Oyuncumuz, Görüşleriniz bizim için çok değerlidir. Belirtmiş olduğunuz görüşlerinizi, değerlendirilmesi ve aksiyon alınması adına ilgili birimimize ilettiğimizi bilginize sunarız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Demir sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Çözümsüzlük Ve Saçma Müşteri Hizmetleri Yardımı

Demir
12 Mart 2024 14:37
İddaa Çözümsüzlük Ve Saçma Müşteri Hizmetleri Yardımı
Barıs sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Bayisinde Çekim Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Barıs
23 Ekim 2024 16:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Kasım 2023 12:17
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Kupona Farklı Ödeme: Eksik Tahsilat Ve Yetersiz Açıklama

Burak
04 Eylül 2025 01:53
ayni-kupona-farkli-odeme-eksik-tahsilat-ve-yetersiz-aciklama-2.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 09:59