Demir sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Çözümsüzlük Ve Saçma Müşteri Hizmetleri Yardımı

İddaa Çözümsüzlük Ve Saçma Müşteri Hizmetleri Yardımı
12 Mart 2024 14:37

Dün akşamdan beri kupon yapamıyorum. Hata veriyor. Güncelleme yaptım, başka yerlerden giriş yaptım, destek hattına mail yazdım. En sonunda müşteri hizmetleri bayii değiştirmemi söylediler. Onu da yaptım, fakat bu sefer bakiyem diğer bayide görünmüyor. Tekrar aradım, 'Öyle oluyor' dediler. Peki, siz bunu neden baştan söylemiyorsunuz? Şimdi paramı başka yerden çekip yeni bayiye yatırmak zorunda kalacağım demek. Bunu bir kişi bile söylemiyor, defalarca aramam gerekiyor. Ve bu sorun benim mi, sizde mi, yoksa bayinizde mi? Parayı alırken sorun yok ama ben neden bu kadar uğraşmak zorundayım? Yapamadığım kuponlardan veya kaçırdığım maçlardan dolayı zararım var. Tabii ki Türkiye'de yaşıyoruz. Siz asla hatalı değilsiniz, vatandaş biz, oyuncular hatalıyız. Nesine'de yıllarca oynayan biri olarak tek bir sorunla karşılaşmadım. Demek ki oraya mı dönmek gerekiyor?

13 Mart 2024 13:33 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Oyuncumuz, Oyuncu Danışma Hattı'mızla yapmış olduğunuz telefon görüşmesi üzerine, iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

13 Mart 2024 19:51

Aradım ne iletildi ne bilgisi bakin kayıtlı olduğum bayyiden paramı çekemiyorum bunu bana söylemediniz sebep bayinin devir işlemi varmış bunu öğreniyorum simdi aradım müşteri hizmetlerini bana yeni söylüyorlar kayıtlara bakin bayinin devir işlemi varsa bana ne sorun sizin ve bayinin başka bayiye aktarın bakiyemi diyorum yapmıyorsunuz bayi devir işlemi olana kadar param içeride kalacak böyle bir saçmalık var mı tekrar söylüyorum sorun sizin ve bayinizin fakat sorunlu ve sorumlu beni yapıyorsunuz

14 Mart 2024 18:12

Şu ana kadar sorunum çözülmedi

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Kasım 2023 12:17
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
26 Ağustos 2023 12:58
Nesine Müşteriyi Yanıltmak Ve Haksız Kazanç Sağlamak!
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Maç Ertelemesi Sonrası Para İadesinde Gecikme Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Devrim
26 Temmuz 2025 22:27