Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Hesabımda Yapılmayan Kupon Ve Kayıp Para

04 Aralık 2024 20:44

İsmim Mehmet A******, T.C. 448*****942. Şikayetim, 23.11.2024 tarihinde saat 15.33'te İddaa.com hesabıma bayi tarafından 20 bin lira yatırılmasıyla başladı. Saat 16.19'da 5 bin, 16.30'da 5 bin, 16.52'de 2 bin, 16.55'te 1 bin, 17.03'te 1 bin, 18.07'de 2 bin ve saat 18.09'da da 2 bin liralık kuponlar yaptım. Toplamda 18 bin liralık kupon yaptım. Kalan 2 bin lira ile kupon yaptım, ancak para hesabımdan çekildiği halde kupon yapılmadı. İddaa.com'a 3 defa şikayet dilekçesi yazdım. Aradan bir hafta, on gün geçti ama hala çözüm üretilmedi. 2 bin liramı yediler. Hesabınızı kontrol edin, sizin de paranızı çalmasınlar.

05 Aralık 2024 18:02

23.11.2024 de saat:17.30-18.30 adası iddaa.com sitesinden 2000 TL tutarlı kupon yaptım, 23 ünde oynanan maçlara kupon yaptım, site parayı hesabımdan çekti lakin kupon ortada yok, kuponlarıma baktım kupon yok kaybeden ya da kazanan kuponlarıma baktım bu kupon yok, bir müddet sonra ben sitedeki linkten şikayet oluşturduktan sonra ertesi gün yani 24.11.2024 tarihinde saat 18.46 da kuponu oynanmış göstermişler, yani maçlar bitmiş tutan tutmuş yatan yatmış kuponu oynanmış gösteriyorlar, bence böyle bir kupon yok, kuponu istiyorum kuponum tuttu mu yattı mı bakmak istiyorum kuponu da göstermiyorlar, çünkü ortada böyle bir kupon yok, sistemde var oynanmış gibi göstermişler lakin ortada böyle bir kupon da yok, paramı iade edin diyorum onu da yapmıyorlar, kaç defa şikayet oluşturdum ne dönüş yapan var ne ilgilenen, resmen paramı yediler, hakkımı helal etmiyorum hara. M olsun, bir daha da iddaa.com sitesinden asla oyun oynamayacağım, beni dola. Ndırdılar

05 Aralık 2024 14:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlandıģında sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

05 Aralık 2024 18:04
iddaa-hesabimda-yapilmayan-kupon-ve-kayip-para-3.jpg
iddaa-hesabimda-yapilmayan-kupon-ve-kayip-para-2.jpg
iddaa-hesabimda-yapilmayan-kupon-ve-kayip-para-1.jpg

Sayın iddaa.com yetkilisi, ekran görüntüsü atıyorum inceleyin paramı iade edin aksi takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, ekran görüntülerini aldım size atıyorum, inceleyin

06 Aralık 2024 11:49

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Kazanan Kuponumun Ödemesi Yapılmadı, Kazancım Hesabıma Aktarılmadı

Aykut
27 Ekim 2025 23:26
iddaa-kazanan-kuponumun-odemesi-yapilmadi-kazancim-hesabima-aktarilmadi-3.jpg
iddaa-kazanan-kuponumun-odemesi-yapilmadi-kazancim-hesabima-aktarilmadi-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 09:59

Hesabımdaki 12675 TL Bilgim Dışında Silindi

04 Ocak 2025 01:35
Hesabımdaki 12675 TL Bilgim Dışında Silindi

İddaa Hesabımda 10 Kuponda Toplu Eksik Ödeme Mağduriyeti

Kader
06 Ağustos 2025 15:14
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

İddaa Kuponum Tuttu Fakat Karekod Bahanesiyle Kuponunu İptal Ettiler.

Fırat
10 Ekim 2023 14:20