Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

İDATA'nın Yapmış Olduğu Hata Ve Dikkatsizliği

İDATA'nın Yapmış Olduğu Hata Ve Dikkatsizliği
27 Nisan 2024 20:36

Benim en ince ayrıntısına dikkat ederek hazırlamış olduğum evraklardan dolayı değil de aracı kurumun iData’nın yanlış yapmış olduğunu bildirmek isterim. Başvuru zamanımda evraklarımı teslim ettim ve ek hizmet olarak seyahat Sağlık sigortasını almak için talep ettim ama uçak sigortamı Seyahat sağlık sigortası sanıp başvurumu aldılar. Bu sigortanız geçerlidir tekrardan Seyahat sağlık sigortası yapmanıza gerek yoktur dendi ve evraklarımı aldı. Bende kendilerinin bu konuya daha hakim olduklarını düşünerek anlayış gösterdim sonuçta iData çalışanından daha iyi bilemem. Yazılı olarak ta ek hizmet almak için randevu alırken başvurumda belirttim. Gmail ekran görüntüsünü de gönderdim. Almanya Başkonsolosluğu Seyahat sağlık sigortamın olmadığından dolayı 16. Maddeden red verdiler. İData ya gittim ve anlattım. Hatalarını kabul ettiler ama yine hiçbir şekilde yine yardımcı olmadılar. Yeniden randevu almak için en yakın tarih 3 ay sonrasına verildiğinden dolayı mağdur edildim. Bu durumun çözülmesi ve evraklarımın teslimi için en yakın tarihe randevu talep ediyorum.

Ayşegül

Yusuf bey itirazda bulundunuz mu bulunduysanız nasıl yaptınız bizde red yedik ve itiraz için araştırma yapıyoruz

Ayşegül

Yusuf bey sürekli soruyorum ama süreç çok karışık gerçekten hangi mail adresine gönderdiniz öğrenebilir miyim? Bizim de 3, 10, 13 maddeden red yedik ki davetiye vardı aynı zamanda eşim memur bende çalışıyorum çok saçma sebepler gerçekten o kadar emek veriyoruz neye dayanarak bu şekilde red veriyorlar anlamış değilim gerçekten

Yusuf

Merhaba Beyoğlundaki Almanya konsolosluğuna gittim güvenlik red alınmadığını söyledi. Bende Almanya konsolosluğuna mail attım itiraz olarak. 1 hafta sonra dönüş yaptılar. Vize reddini kabul etmediklerini tekrar dan başvuru yapın diye maile dönüş yaptılar.

Beyza
Beyza

Ben 11 martta başvuru yapmıştım ama atanmadı

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Vizem Hala Gelmedi
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi

İdata Ve Konsolosluk Sürecindeki Gecikme Nedeniyle İşe Başlayamama Ve Mağduriyet

İbrahim
25 Ağustos 2025 18:36
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Berk
02 Ekim 2024 10:24